'SINIF YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YÖNTEM VE TEKNİKLER' KONULU SEMİNERİMİZ

'SINIF YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YÖNTEM VE TEKNİKLER' KONULU SEMİNERİMİZ

'SINIF YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YÖNTEM VE TEKNİKLER' KONULU SEMİNERİMİZ

BAŞARI KOLEJİ’NDE “SINIF YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YÖNTEM VE TEKNİKLER” KONULU SEMİNER ÇALIŞMASI!

Başarı Koleji’nde “Sınıf Yönetiminde Çağdaş Yöntem ve Teknikler” konulu seminer çalışması Başarı Koleji öğretmen ve idarecilerinin tam kadro katılımı ile konferans salonunda gerçekleştirildi. Başarı Koleji’nde 2016-2017 eğitim - öğretim yılı mesleki eğitim çalışmaları kapsamında düzenlenen seminer öğretmenler tarafından büyük beğeni gördü.

Başarı Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü tarafından organize edilen seminer, Rehber Öğretmenler Mithat Şevik, Tuğba Erdiç Tok, Hatice Yılmaz ve Hatice Özer tarafından sunuldu.

Başarı Koleji PDR Bölümü seminerde, sınıf yönetimi modelleri, öğretmen tipleri, sınıf ortamındaki etkenler, aile, öğretimsel değişkenler, planlama, aktif katılım, tekrar, pekiştirme, geri bildirim, transfer, motivasyon, zaman yönetimi, öğretimde ilke ve yöntem seçimi, sınıf içi iletişim, sınıf kuralları, sınıfta istenmeyen davranışlar ve etkili sınıf yönetimi konularına vurgu yaptılar.

Rehber öğretmenler tarafından koordine edinilen seminer çalışmasında farklı öğretmen tipleri ve etkili sınıf yönetimi konuları Başarı Koleji öğretmenlerinin hazırlayıp sunduğu skeçlerle canlandırıldı.
Öğretmenlerin farklı öğrenci ve öğretmen rollerine bürünerek canlandırdıkları skeçler izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Başarı Koleji Rehber Öğretmenleri Mithat Şevik, Tuğba Erdiç Tok, Hatice Yılmaz ve Hatice Özer’in, katılımcılarla kurdukları iletişim, esprili anlatımları, sergilenen dramalar ve konuları öğretmenlerle tartışarak işlemeleri öğretmenlerin büyük beğenisini kazandı.

Seminer sonunda Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, böylesine verimli ve keyifli geçen bir etkinliği düzenleyen Başarı Koleji PDR bölümüne ve seminere katılan bütün öğretmenlerine teşekkür ederek “Başarı Koleji olarak hedefimiz her alanda kendimizle yarışarak başarı çıtamızı daha da yükseğe çıkarmaktır. Bu doğrultuda hepimiz üzerimize düşen görevleri özveriyle yerine getirmeye devam edeceğiz. Böylesine deneyimli ve alanında uzman örnek bir eğitim kadrosu ile çalışmanın mutluluğunu ve onurunu her an hissediyoruz. Bu günkü seminerimizde de bunu bir kez daha sergilemiş olduk, herkese teşekkür ederiz.” dediler.

'SINIF YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YÖNTEM VE TEKNİKLER' KONULU SEMİNERİMİZ
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi