2017 -2018 Eğitim-Öğretim yılının 1.dönemini dolu dolu etkinliklerle bitirdik. Okulumuzda gerçekleşen etkinlik, gösteri ve öğrencilerimizin başarılarının yer aldığı okul gazetemizin 32.sayısı çıktı.

2017 -2018 Eğitim-Öğretim yılının 1.dönemini dolu dolu etkinliklerle bitirdik.

Başarı Koleji gazetemiz karne gününde bütün öğrencilerimize dağıtıldı. Okulumuz ile ilgili haberlerin yer aldığı gazetemizi merak edip temin etmek isteyenler okulumuzdan alabilirler.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz...

BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN