5.SINIFLAR İNGİLİZCE KARAOKE YARIŞMASI ÖDÜLLERİ!

Başarı Koleji’nde 2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılı 5.Sınıflar İngilizce Karaoke Yarışması sonucunda dereceye giren öğrenciler, düzenlenen ödül töreninde madalyalarını aldılar.

Başarı Koleji 5.sınıflar arasında Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay ve İngilizce Öğretmenimiz Havva Özbay koordinatörlüğünde düzenlenen İngilizce Karaoke yarışmasında, jürilerin oylarıyla belirlenerek dereceye giren öğrencilere madalya ve Başarı belgeleri okulumuzda törenle verildi.

Başarı Koleji İngilizce Karaoke Yarışması, kurgusu, seyircileri, jürileri, öğrencilerin sergiledikleri performanslar ve yarışma atmosferi ile veli, öğretmen ve öğrencilerden tam not aldı.

Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, böylesine güzel organizasyonlarda öğrencilerin başarılarını görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek katılan ve dereceye giren tüm öğrencileri kutladı.

5.Sınıflar Karaoke Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerin isimleri şöyle;

1 - Elasu Alptekin – Berra Ersoy
2 - Yasemin Görür
3 - Berk Can Çanga – Berkay Duman - Görkem Kılınç - Arda Güler – Efe Çetin – Cemal Baran
4 - Ahmet Efe Yılmaz

5.SINIFLAR İNGİLİZCE KARAOKE YARIŞMASI ÖDÜLLERİ!