7. SINIFLARIMIZDAN İSTANBUL ÇIKARMASI!

7. SINIFLARIMIZDAN İSTANBUL ÇIKARMASI!

7. SINIFLARIMIZDAN İSTANBUL ÇIKARMASI!

7. SINIFLARIMIZDAN İSTANBUL ÇIKARMASI!

Başarı Koleji 7. sınıf öğrencileri İstanbul’a gerçekleştirilen Kültür ve İnceleme gezisi kapsamında bir taraftan Türkiye’nin önemli okulları hakkında bilgi sahibi olurken, diğer taraftan İstanbul´un tarihi ve doğal güzelliklerini de görme şansı buldular.

Başarı Koleji tarafından 2017 - 2018 Eğitim-Öğretim yılında yoğun bir ders programıyla başarılı bir yılı geride bırakmaya hazırlanan 7. Sınıf öğrencilerinin motivasyonlarını artırmak ve liseleri tanımaları amacıyla Ortaokul Müdürü Necip Özbay koordinatörlüğünde, branş öğretmenleri gözetiminde İstanbul´a Kültür ve inceleme gezisi düzenlendi.

3 gün süreli İstanbul kültür ve inceleme gezisi kapsamında; Başarı Koleji gezi ekibi, Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Eyüp Sultan Camii, Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Rahmi Koç Müzesi, Dolma Bahçe Sarayı, Galatasaray Lisesi, ve İstanbul Erkek Lisesi’ni kültür ve inceleme gezisi yanında okullar hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı da buldular.

Gezinin son gününde ise Boğaz’da tekne turu yaparak Ortaköy’de serbest zamanda kumpir keyfi ile geziyi tamamladılar.

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay, bu tür gezilerin öğrencilerin motivasyonunu artırmak, bundan sonraki eğitim - öğretim hayatlarına yön verecek kararlar almak için çok faydalı olduğunu, önümüzdeki yıllarda gezileri devam ettirmeyi planladıklarını söyledi.

7. SINIFLARIMIZDAN İSTANBUL ÇIKARMASI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi