ANAOKULUMUZDA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ!

Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı, çocukların yaş ve gelişim özellikleri göz önüne alınarak, onların görsel ve işitsel dünyalarına ulaşmak amacıyla renkli ve eğlenceli bir şekilde tasarlanmıştır.
Ana sınıfı öğrencilerimizin öncelikle bilgisayarı kullanma becerisi kazanmaları, işlevlerini tanımaları, araştırma ve sorgulamada bilgisayardan yararlanmaları hedeflenir.
Amacımız; öğrencilerin bilgisayarı sadece oyun değil öğrenme ortamı olarak da görmesini sağlamaktır. Anaokullarımızın özgün eğitim programını da destekler nitelikte, zengin görsel ve işitsel uyaranlara sahip çalışmalarla öğrencilerimizin öğrendiklerini pekiştirmelerine fırsat tanımaktır.
Anaokulumuz, çağdaş öğretim teknolojilerinden yararlanabilmeyi sağlayan tüm teknolojik donanıma sahiptir. Okulumuzda bilgisayar lâboratuvarlarında öğrencilerimize temel bilgisayar becerileri kazandırılmaktadır. Anasınıfı biriminde bulunan cep sineması aynı zamanda eğitim teknolojileri birimi olarak hizmet vermektedir.

ANAOKULUMUZDA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ!