BAŞARI KOLEJİ’ 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI!

BAŞARI KOLEJİ’ 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI!

BAŞARI KOLEJİ’ 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI!

BAŞARI KOLEJİ’ 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI!

Başarı Koleji, basın mensuplarını unutmadı. Başarı Koleji, kamuoyunu bilgilendirmek için gece gündüz demeden büyük gayretlerle mesai yapan basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Başarı Koleji Yönetimi, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, iletişim ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu belirtti.

Gazetecilerin kamu görevi üstlendiğine vurgu yapan Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, kamuoyunu basın meslek kuralları çerçevesinde, doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendiren gazetecilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü’nü kutlayıp, çalışmalarında başarılar dilediler.

Gazetecilik mesleğinin tarafsızlık, fedakârlık ve büyük bir cesaret gerektirdiğini vurgulayan Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, "Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, büyük bir fedakârlık isteyen, zor şartlarda özveri ile yerine getirilen kutsal bir meslektir.

Kamuoyunu bilgilendirmek için tarafsızlığını yitirmeden, gece gündüz demeden, büyük bir titizlik ve cesaret ile halkı bilgilendiren, halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan gazeteci kardeşlerimiz her türlü takdirin üzerindedir.

Özellikle ülkemizin ve ilçemizin sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, siyasal ve ekonomik gelişmelerinin kamuoyuna ulaştırılmasına önemli katkı sağlayan gazeteciler, toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlenmektedirler. Bu görevi yerine getirirken mesai kavramı gözetmeksizin zorluklara aldırmadan çalışıyorlar. Bu çalışmalarından dolayı tüm gazeteci kardeşlerimize teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz.” dedi.

BAŞARI KOLEJİ’ 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi