BAŞARI KOLEJİ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN  “CARTOON CHARACTERS” İNGİLİZCE PROJE SERGİSİ

BAŞARI KOLEJİ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN “CARTOON CHARACTERS” İNGİLİZCE PROJE SERGİSİ

BAŞARI KOLEJİ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN “CARTOON CHARACTERS” İNGİLİZCE PROJE SERGİSİ

Başarı Koleji 4. Sınıf öğrencileri, “Cartoon Characters” konulu İngilizce Proje ödevleri için hazırladıkları birbirinden yaratıcı çalışmalarını okul kantini önünde kurulan stantta sergilediler.        
Başarı Koleji’nde İngilizce dersleri, deneyimli öğretmenlerin uyguladıkları yenilikçi ve öğrenci merkezli yabancı dil eğitim modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni, yaratıcı ve başarılı dil öğretme ve öğrenme uygulamalarını derslerinde kullanarak öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlayan İngilizce öğretmenlerinden Ayça Akın, 4.sınıf İngilizce derslerinde yer alan “Cartoon Characters” ünitesi kapsamında öğrencilerine proje ödevleri hazırlattı. Tüm öğrenciler en çok sevdiği çizgi film karakterini afiş ve pankartlar hazırlayarak İngilizce olarak tanıttı. Öğrenciler, en çok sevdikleri çizgi film karakterlerini arkadaşlarına ve öğretmenlerine en güzel şekilde sergilemek için birbirinden güzel ve yaratıcı çalışmalara imza attı. 4.sınıf öğrencilerinin hazırladıkları bütün çalışmalar, Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş ve İngilizce öğretmenleri Ayça Akın koordinatörlüğünde okul kantini önünde hazırlanan stantta ve panolarda sergilendi.
Proje sergisine İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş, Sınıf Öğretmenleri, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı. Sergiyi inceleyenler tarafından yoğun ilgi gören çalışmalar büyük beğeni topladı. 
Yabancı dil eğitiminin önemine vurgu yapan İngilizce öğretmeni Ayça Akın: “Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin teorikte öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürüp pekiştirmeleri açısından önemlidir, bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞARI KOLEJİ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN  “CARTOON CHARACTERS” İNGİLİZCE PROJE SERGİSİ
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi