BAŞARI KOLEJİ ALMANCA BÖLÜMÜ MINTICITY SEMİNERİNDE!

Almanca eğitimi alanında bir dünya markası haline gelen DAS Akademie tarafından sunulan ve 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılından itibaren Türkiye'nin Örnek Okulu BAŞARI KOLEJİ'nde de başarıyla kullanılan interaktif Almanca eğitim portalı minticity.com'un düzenlediği Mintidate adlı organizasyonun 5.si İzmir'in Gümüldür beldesinde gerçekleştirildi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 110 Almanca öğretmeninin katıldığı dev organizasyonda, Başarı Koleji’ni Almanca öğretmenleri Hasan Uysal ve Özlem Sağıroğlu temsil ettiler.

Katılımcıların okullarındaki minticity kullanım tecrübelerini paylaşma ve Yabancı Dil olarak Almanca eğitimi alanındaki en son yenilik ve teknikleri tanıma fırsatını yakaladıkları organizasyonda, aynı zamanda Minticity'nin önümüzdeki dönemde sunacağı yeniliklerde görücüye çıktı.

Das Akademie Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilgün Akdoğan, Kurum Müdürü Azize Sorguç ve Türk-Alman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mona Aykul'un konuşmacı olarak katıldığı organizasyon, katılımcılara katılım belgelerinin ve minticity.com kullanımında başarı sağlayan okullara plaketkerinin verilmesiyle son buldu.

BAŞARI KOLEJİ ALMANCA BÖLÜMÜ MINTICITY SEMİNERİNDE!