BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!

BAŞARI KOLEJİ MANAVGAT BASINI’NIN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KAHVALTI İLE KUTLUYOR!


BAŞARI KOLEJİ MANAVGAT BASININI KAHVALTIYA DAVET EDİYOR!

Başarı Koleji, basın mensuplarını unutmadı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 11 Ocak Pazartesi günü 09.30’da okulumuzda  Manavgat Basınına yönelik bir kahvaltı düzenlediğimizi ifade eden Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, \"Gazetecilik kutsal bir meslektir. Büyük bir fedakârlıkla mesleklerini icra eden tüm basın mensubu arkadaşlarımızı, Gazeteciler Günü’nü kutlamak üzere 11 Ocak Pazartesi günü, 09.30’da okulumuzda Basına özel düzenleyeceğimiz kahvaltıya davet ediyoruz. Arkadaşlarımızı okulumuzda ağırlamak bizler için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı olacaktır.
Bu anlamda Manavgat’taki bütün basın mensubu arkadaşlarımız davetlimizdir, katılımları bizleri onurlandıracaktır.” ifadeleriyle kamuoyuna davetimizi duyurdu.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal,  kamuoyunu bilgilendirmek için gece gündüz demeden büyük gayretlerle mesai yapan basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü\'nü kutladı.

Gazetecilik mesleğinin tarafsızlık, fedakârlık ve büyük bir cesaret gerektirdiğini vurgulayan Ünal yayımladığı mesajında şunları kaydetti: \"Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, büyük bir fedakârlık isteyen, zor şartlarda özveri ile yerine getirilen kutsal bir meslektir.

Kamuoyunu bilgilendirmek için tarafsızlığını yitirmeden, gece gündüz demeden, büyük bir titizlik ve cesaret ile halkı bilgilendiren, halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan gazeteci kardeşlerimiz her türlü takdirin üzerindedir. Özellikle ülkemizin ve ilçemizin sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, siyasal ve ekonomik gelişmelerinin kamuoyuna ulaştırılmasına önemli katkı sağlayan gazeteciler, toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlenmektedirler. Bu görevi yerine getirirken mesai kavramı gözetmeksizin zorluklara aldırmadan çalışıyorlar. Bu çalışmalarından dolayı tüm gazeteci kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü\'nü tebrik ediyor, 11 Ocak Pazartesi Günü 09.30’da okulumuza kahvaltıya davet ediyorum.”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, iletişim ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu belirtti. Gazetecilerin kamu görevi üstlendiğine vurgu yapan Gödek, kutlama mesajında,\"Meslek hayatları boyunca çalışma saati gözetmeksizin, en zor koşularda dahi görevlerini yılmadan yerine getirmeye çalışan basın emekçileri, halkın vicdanını ve hür sesini temsil etmektedirler.

Kamuoyunu basın meslek kuralları çerçevesinde, doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendiren gazetecilerimiz bu bağlamda önemli bir görevi ve misyonu üstlenmektedirler.

Görevleri uğruna her türlü zorluğa göğüs geren tüm basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazetecileri Gününü’ kutluyor, şehrimizde görev yapan tüm basın mensuplarımızı 11 Ocak Pazartesi 09.30’da okulumuzda düzenleyeceğimiz “Basın Kahvaltısı”na davet ediyorum.\" ifadelerini kullandı.


BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi