BAŞARI KOLEJİ İNGİLİZCE DRAMA KULÜBÜ İLE ZAMANDA YOLCULUK!

Başarı Koleji 5.sınıf öğrencileri, 2017 - 2018 Eğitim-Öğretim yılı boyunca İngilizce derslerinde öğrendiklerini ‘THE TIME MACHINE’ adlı muhteşem drama gösterisinde sergileyerek izleyenleri büyülediler.

Başarı Koleji İngilizce Drama Kulübü öğrencileri, öğrendikleri İngilizce kalıpları ve kelime dağarcığını kullanarak hazırladıkları gösteri ile velilerine ve davetlilere unutulmaz bir gün yaşattılar.

5.sınıf öğrencilerinden oluşan İngilizce Drama Kulübü’nün ‘THE TIME MACHINE’ adlı sergilediği oyun izleyicilerden tam not aldı.

Öğrenciler, İngilizce Öğretmenleri Havva Özbay ve İrina Selek yönetiminde zamanda yolculuk yaparak dil yeteneklerini sergiledi. Öğrencilerin performansları büyük beğeni topladı. İngilizce şarkı, dans ve skeçlerle hazırlanan eğlenceli program izleyicilerden tam not aldı.

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay, görevli öğrencileri ve İngilizce Öğretmenleri Havva Özbay, İrina Selek, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Gülcan Peker, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Ali Şahin’i sahneye davet ederek tebrik etti.

Okul öncesinden başlayarak İngilizce öğretimine büyük önem verdiklerini belirten Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, "Çocuklarımız İngilizce bilgilerinin yanı sıra kendilerine olan özgüvenleriyle neler başarabileceklerini gösterdiler. Bu özgüvenle çocuklar her şeyi başarabilirler. Böylesine güzel çocuklar yetiştirdiğiniz için siz velilerimizi ve bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.

Birbirinden renkli görüntülerle izleyenleri büyüleyen gösteri sonunda veliler, çocuklarını sahnede izlemenin mutluluğu ile öğretmenleri tebrik ettiler.

BAŞARI KOLEJİ İNGİLİZCE DRAMA KULÜBÜ İLE ZAMANDA YOLCULUK!