BAŞARI KOLEJİ İLE BOSNA'LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET!

BAŞARI KOLEJİ İLE BOSNA'LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET!

BAŞARI KOLEJİ İLE BOSNA'LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET!

Başarı Koleji tarafından Manavgat’ta davet edilen Bosna Hersek'li öğrenciler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

MÄ°NÄ°KLERÄ° KAPIDA KARÅžILANDI
Bosna Hersek'in Zenica şehrinde bulunan Camil Sijaric Nemila okulunda öğrenim gören 7 öğrenci, gözetmenleri eşliğinde Manavgat'ta Başarı Koleji'nin daveti ile Türkiye'ye geldi. Okullarının 7. ve 8. sınıflarında okuyan öğrenciler Manavgat'ta geziler yaptı. Geziler esnasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i de ziyaret eden gençleri Başkan Sözen kapıda karşıladı. 7'si Bosnalı toplam 14 öğrenci, okul müdür ve müdür yardımcıları ve Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Yabancı Diller Başkanı Aysel Ünal Keleş, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz ve Başarı Koleji öğrencilerinden oluşan ekip Başkan Sözen'in güler yüzlülüğü ve kendilerine gösterdikleri ilgiden oldukça memnun kaldı.

MÜDÜRDEN KARDEŞ KENT İÇİN ÇAĞRI
Beş yıl önce internet üzerinden görüşen Başarı Koleji ve Camil Sijaric Nemila okulu yetkilerinin karşılıklı olarak birbirlerine davet göndermesi ile başlayan süreç, resmi aksaklıklardan dolayı uzadı. Okul Müdürü Elvedin Hasanbasic Başarı Kolejini kendilerine kardeş okul seçtiklerini de söyledi. Antalya'nın en güzel ilçesi olan Manavgat'ı okullarının da bulunduğu Zenica bölgesi ile kardeş kent olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini bu konu ile ilgili elçilik yapmaktan mutluluk duyacağını da söyledi.

BAÅžKAN SÖZEN'DEN ANLAMLI MESAJ 
Başkan Sözen, gençleri büyük bir nezaketle ağırlarken, dostluğun ve kardeşliğin önemine değinerek Bosnalı çocukların kendisini ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Sözen, ''Değişik ülkelerin duyarlı insanları hangi koşul altında olurlarsa olsunlar sık sık bir araya gelmeleri gerekiyor. Hele ki günümüz şartları düşünüldüğünde buna kesinlikle ihtiyacımız olduğuna inanıyorum. Özellikle gençlerimiz için bu birliktelikler çok daha kıymetli ve anlamlı. Neden diye sorarsanız, çünkü dünya her zamankinden çok daha fazla bakış açısını değiştirme ihtiyacının hissedildiği bir dönemden geçiyor. Barışın, kardeşliğin ve dostluğun ön planda olması gereken bir dönem, ve biz bunu ancak ve ancak aydın ve çağdaş bir gençliğin yetişmesi ile sağlayabiliriz. Bosnalı gençlerimize ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Manavgat’ta yapacakları gezilerle ilgili her türlü katkıyı yapmaya hazırız'' dedi.

BAŞARI KOLEJİ İLE BOSNA'LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi