BAŞARI KOLEJİ KORİDORLARINDA ‘DEĞERLER SOKAĞI’

BAŞARI KOLEJİ KORİDORLARINDA ‘DEĞERLER SOKAĞI’

BAŞARI KOLEJİ KORİDORLARINDA ‘DEĞERLER SOKAĞI’

BAŞARI KOLEJİ KORİDORLARINDA ‘DEĞERLER SOKAĞI’

Başarı Koleji’nde Değerler Eğitimi kapsamında koridorlarda ‘Değerler Sokağı’ oluşturuldu.

Değerler Eğitimi, bireyin kendisine ve topluma yararlı olacak temel insani değerleri ve sosyal becerileri kazandırma eğitimidir.

Okulumuzda, öğrencilerimizin kültürel değerlerinin ve geçmişinin farkında olan, onları yaşatan, toplumsal ilişkilerinde sevgi ve saygı sınırları içinde davranan, hoşgörülü, adaletli, sorumluluklarını bilen, kendisine güvenen, girişimci, eleştirel bakabilen, estetik duyguları ve yaratıcılıkları gelişmiş birer birey olmaları için çalışmalar yapılmaktadır.

Bu çalışmalarımızdan biri de koridorlarımızın ‘DEĞERLER SOKAĞI’ adıyla değer kazanmasıdır.

Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, bu çalışmayla okulumuzun daha da güzelleştirilmesiyle beraber değerlerimizin öğrencilere yansıtılmasını amaçladıklarını belirtti.

Değerler, ideal davranış biçimleri ve yaşam amaçları hakkındaki inançlarımız, yaşamımızda yol gösteren ilkelerdir. İyi vatandaş, iyi insan olarak bu değerleri yaşam biçimi haline getirmiş bireyler yarınımızın sağlıklı toplumunu oluşturacaktır.

Bu amaç doğrultusunda biz de okulumuzda öğrencilerimize farkındalık kazandırmak için, okul rehber öğretmenimiz Hatice Yılmaz´ın da yardımıyla değerler sokağı oluşturduk.

İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz, “Bu proje ile iyi karakterli bireyler yetiştirmek, temel değerleri pekiştirmek, çocukların kendilerine ve topluma yararlı olacak temel değerleri psikolojik, bilişsel ve sosyal gelişimlerine uygun olarak kazanımlarını sağlamak ve bu değerleri okul koridorlarına taşıyarak uyum sorunu yaşayan öğrencilerin okula uyumlarının pekiştirilmesi ve ilgilerinin canlı tutulması sağlanacak.

Bu projeye emek veren bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

BAŞARI KOLEJİ KORİDORLARINDA ‘DEĞERLER SOKAĞI’
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi