BAŞARI KOLEJİ'NDEN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMASI!

Başarı Koleji Yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcıları Erdoğan Yılmaz, Ali Osman Kara ve Genel Müdür Nazmi Ünal’ın da katılımıyla Okulumuz Doktoru Sayın Ahmet Kadıoğlu ve Hemşiremiz Fadime Barcın nezdinde tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladılar.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yönetim kurulumuz, okul doktorumuz Sayın Ahmet Kadıoğlu ve Hemşiremiz Fadime Barcın'a çiçek takdim ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip günlerini kutladılar.

Okul doktorumuz ve hemşiremiz nezdinde tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, "Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak; sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımızı sunar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederiz.

İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramını Başarı Koleji Ailesi adına kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz." dedi.

BAŞARI KOLEJİ'NDEN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMASI!