BAŞARI KOLEJİNDEN 23 NİSAN ŞENLİĞİ!

BAŞARI KOLEJİNDEN 23 NİSAN ŞENLİĞİ!

BAŞARI KOLEJİNDEN 23 NİSAN ŞENLİĞİ!

Başarı Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. Yılını okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuz bahçesinde düzenlenen kutlamalar büyük ilgi gördü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Başarı Koleji’nde İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde Çocuk Şenliği düzenledi. Sadece Başarı Koleji öğrencilerine değil bütün çocuklara açık olan ve Manavgat’taki kreşlerin ve okulların öğrenci gruplarıyla beraber katıldığı şenliğimizde okul bahçemiz rengârenk oyun parkurları ile doldu.

Sabah erken saatlerde okul bahçemize şenlik için getirilen şişme oyun parkurları, yüz boyama, resim boyama, midilli turu ve sportif yarışmaların düzenleneceği alanlar bayram havasında hazırlandı. İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini anlatan konuşmasının ardından şenliğe geçildi.

Okulumuzun bahçesinde parkurların açılmasıyla başlayan etkinlikler, öğrencilerimizin katılmasıyla tam anlamıyla şenliğe dönüştü. Profesyonel ekiplerin hazırladığı Akrobasi gösterileri minik öğrenciler tarafından hayranlıkla izlendi. Daha çok minik öğrencilerimize hitap eden yüz boyama, resim boyama ve şişme oyun parkurları minik öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Ayrıca yine okul bahçemizde minderlerden oluşan parkurda çuval, yumurta taşıma, halat çekme gibi geleneksel oyunlarımız ile de öğrencilerimiz arasında yarışmalar yapıldı. Öğrencilerimiz midilli turuna ve oyun parkurlarının keyfine katılabilmek için uzun kuyruklar oluşturdular.

Çocuk Şenliği dolayısıyla yemek menümüzde hamburger ve patates kızartması vardı. Çocuk şenliğimize katılmak için okulumuza gelen misafirlerimizi de okulumuz yemekhanesinde ağırladık.

Öğrencilerimizin eğlencesine gün boyu birbirinden hareketli şarkılar eşlik ederken, bazı öğrencilerimiz de hünerlerini karaoke yarışmasında gösterdiler. Öğrencilerimiz gün boyunca devam eden şenlikte, birbirinden eğlenceli parkurlarda, düzenlenen yarışmalarda ve geçmişten günümüze gelen oyunlarla müzik eşliğinde eğlenceli saatler yaşadılar.


Çocuk Şenliği ile ilgili açıklama yapan Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz Çocuk Şenliğimizde bugün çocuklarımız gönüllerince eğlendiler. Manavgat’ta böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için Başarı Koleji olarak çok gururluyuz. Geleneksel hale getirdiğimiz Başarı Koleji Çocuk Şenliği’ne sadece kendi öğrencilerimiz değil Manavgat’taki kreş ve okulları da davet ettik. Şenliğimize katılım çok yoğun oldu. Oyun parkurlarımızda uzun kuyruklar oluştu. Oyun parkurlarımız haricinde çocuklarımıza profesyonel ekipler tarafından hazırlanan Akrobasi gösterileri sunuldu. Çocuklarımız için ne yapsak azdır diye düşünerek onlara gönüllerince bir gün geçirtmek için canla başla çalıştık. Bu etkinlikte fedakârca görev alan bütün öğretmen ve personelimize gönülden teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için. Başarı Koleji olarak prensiplerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza ve etkinliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı bütün Manavgat halkına da canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞARI KOLEJİNDEN 23 NİSAN ŞENLİĞİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi