İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 95.YILINI KUTLADIK!

Başarı Koleji öğrencileri İstiklal Marşı’nın kabulünün 95’inci yıl dönümü dolayısıyla 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ne özel program düzenlediler.

Konferans salonunda öğrencilerin sunumu ile gerçekleştirilen programı, okul öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ilgi ile izlediler. Program öğrencimizin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı yazma sebebi ve yazılışıyla ilgili slayt gösterimi yapıldı. Sonrasında Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan sunum öğrencilerden büyük ilgi gördü. Program sırasında izleyiciler kimi zaman İstiklal Marşı’nı coşkuyla okuyan öğrencilere eşlik etti kimi zaman da duygu yüklü şiirler ile hüzünlendiler.

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak ve Türkçe Öğretmeni Deniz İlmak tarafından koordine edilen program sonrasında görev alan öğrencilere ve öğretmenlere böylesine anlamlı bir program sundukları için teşekkür edildi.

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 95.YILINI KUTLADIK!