BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KLAVYEDE DÜNYA DERECESİ YAPTI

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KLAVYEDE DÜNYA DERECESİ YAPTI

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KLAVYEDE DÜNYA DERECESİ YAPTI

Başarı Koleji öğrencileri; eğitim, bilim, sanat ve spordaki başarılarına bilişim alanındaki başarılarını ekleyerek Antalya. Manavgat ve Başarı Koleji’nin adını duyurmaya devam ediyor.

Başarı Koleji 5.sınıf öğrencisi Yılmaz Emre Üçyıldız, 2015 Dünya İntersteno İnternet Klavye Şampiyonası\'nda dünya 9.su, Celalettin Esel Dünya 22.si, Ahmet Alperen Güven ise dünya 29.su olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Başarı Koleji öğrencileri 2015 Dünya İntersteno İnternet Klavye Şampiyonası\'nda Dünya derecesi yaptılar. Birleşmiş Milletlere bağlı Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (INTERSTENO) tarafından düzenlenen 2015 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası\'nda Küçükler anadil kategorisinde yarışmaya katılan 5.sınıf öğrencisi Yılmaz Emre Üçyıldız 0.3 hata yüzdesi ve 308 dakikalık vuruş derecesi ile Türk ve yabancı rakiplerine fark atarak dünya 9. luğunu elde ederken Antalya’nın ve Başarı Koleji’nin gururu oldu.

Yurt içinden ve yurt dışından 1724 yarışmacının katıldığı ve çok az sayıda yarışmacının dereceye girebildiği yarışmada 6.sınıf öğrencisi Celalettin Esel Dünya 22.si, 5.sınıf öğrencisi Ahmet Alperen Güven ise dünya 29.su olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Yarışmaya katılarak Başarı Koleji ve Antalya’yı en güzel şekilde başarıyla temsil eden Başarı Koleji öğrencileri; Hakkı Kayra Güneş, Deniz Boran Özen, Azra Alkan, Gülsün Şahin, Eylül Okay, Bartu Çeker, Aslı Çelebi’de yarışmaya katılarak başarı belgeleri almayı hak kazandılar.

Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Fedarasyonu (INTERSTENO) tarafından internet ortamında binlerce yarışmacının katılımıyla düzenlenen 2015 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dereceye giren öğrencilerYılmaz Emre Üçyıldız, Celalettin Esel Ahmet Alperen Güven, Hakkı Kayra Güneş, Deniz Boran Özen, Azra Alkan, Gülsün Şahin, Eylül Okay, Bartu Çeker, Aslı Çelebi ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan Peker, Kurucu Müdür Akif İnci tarafından Başarı Sertifikası ile ödüllendirildiler.

Bütün öğrencileri Başarı Koleji\'ni en güzel şekilde temsil ettikleri için tebrik eden Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak ve Kurucu Müdür Akif İnci öğrencilere başarı belgelerini okul bahçesinde düzenlenen törenle takdim ettiler.

Öğrencileriyle gurur duyduklarını belirten Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan Peker; \"Okulumuzu, İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Başarı Koleji’nin adını Dünya klasmanında Dünya dereceleri arasına yazdıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum\" dedi.

Yarışmada dereceyle giren öğrencilerimiz için düzenlenen törende elde edilen başarı ile ilgili konuşan Başarı Koleji Kurucu Müdürü Akif  İnci, öğrencilerinin 2015 İntersteno Dünya Klavye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarı ile gurur duyduklarını belirterek \"Başarı Koleji olarak Türkiye ve Dünya’da düzenlenen bütün yarışmalara katılım sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin yeteneklerini gösterebilecekleri alanları ihmal etmeden değerlendirmeye gayret gösteriyoruz. Dünya İnternet Şampiyonası bunlara örnek olabilecek bir yarışma. Bu başarılarından dolayı yarışmaya katılan öğrencilerimiz başta olmak üzere velilerimizi ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Gülcan Peker\'i en içten dileklerimle kutluyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum\" dedi. 

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KLAVYEDE DÜNYA DERECESİ YAPTI
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi