BAŞARI KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ  YILSONU YEMEĞİNDE STRES ATTI

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ YILSONU YEMEĞİNDE STRES ATTI

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ YILSONU YEMEĞİNDE STRES ATTI

Başarı Koleji öğretmenleri, 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılının stres ve yorgunluğunu atmak amacıyla akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Has Bahçe Garden Restaurant’ta  düzenlenen yemek sonrası eğlenen öğretmenlerimiz, unutulmaz bir gece yaşadılar.

Kurucu Müdürü Akif İnci, öğretim yılı boyunca öğrencilerinin başarılı olması için gecesini gündüzüne katan öğretmenlerinin eğlencenin en güzelini hak ettiğini söyledi.

 

İnci : “Sene boyunca yavrularımızın bir şeyleri başarmaları için dur durak bilmeden gayret ediyorsunuz. Bugün sizin gününüz, her şeyi bir yana bırakıp doyasıya eğlenin istiyoruz. Her şey gönlünüzce olsun.” dedi.

Gecenin sonunda Başarı ailesinden ayrılan öğretmenlere bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket sunulurken oldukça duygulu anlar yaşandı. 

 

Başarı Koleji tarafından Has Bahçe Garden Restaurant’ta  düzenlenen yılsonu yemeğinde öğretmenler yoğun geçen 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının stres ve yorgunluğunu atarak gönüllerince eğlenme imkânı buldular. Program, akşam yemeği sonrasında canlı müzikle devam etti.

 

Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemekte konuşan Başarı Koleji Kurucu Müdürü Akif İnci, “Yoğun iş temposuyla birlikte 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını geride bıraktık. Bir arada stresimizi atmak adına bu programı düzenledik. Katkısı olan arkadaşlarımı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Huzurlu bir eğitim ve öğretim dönemi geçirdiklerini, gelecek yılların da aynı huzur içinde geçirilmesi temennisinde bulunan İnci sözlerini şöyle sürdürdü “Önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde, aramızda olmayacak arkadaşlarımız bulunuyor. Aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarıma, bundan sonra ki hayatlarında mutluluklar diliyorum. Biz burada çocuklarımız için ve ülkemiz için aynı şekilde özveri içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Düzenlediğimiz programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” 


Başarı Koleji öğretmenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden yemekte dans pistini hiç boş bırakmayarak çalışma kadar eğlenmeyi de bildiklerini kanıtladılar. Gecenin sonunda Başarı ailesinden ayrılan öğretmenlere bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket sunulurken oldukça duygulu anlar yaşandı. 

 

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ  YILSONU YEMEĞİNDE STRES ATTI
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi