BAŞARI KOLEJİ ÖĞRETMENLERİNE YARATICI DRAMA SEMİNERİ!

Başarı Koleji öğretmenlerine, Antalya M.E.B. Özel Replik Anlatım İletişim Sanat Eğitimleri Kurumu'nda Yaratıcı Drama Eğitmenlik/Liderlik programında eğitmen olarak görev yapmakta olan Hakkı Yılmaz tarafından ‘Drama’nın Eğitimdeki Yeri ve Önemi’ konulu seminer verildi.

Başarı Koleji Konferans Salonunda Başarı Koleji öğretmenleri ve yönetiminin katılımıyla gerçekleşen seminere imza atan Yaratıcı Drama Eğitmeni Hakkı Yılmaz, yaratıcı drama ile ilgili bilinmeyen birçok konuyu öğretmenlerle paylaştı.

Yöntem olarak yaratıcı dramanın kullanıldığı çeşitli teknikler aracılığı ile farklı alanlara ait konuların öğretilmesi sürecinin çok etkin bir süreç olduğunun altının çizildiği seminerde eğitimciler konu hakkında bilinçlenirken uygulamalı anlatımlarla da keyifli dakikalar geçirdiler.

Hakkı Yılmaz’ın önderliğinde gerçekleşen seminerde eğitmenler bol bol fikir alışverişinde bulunurken yaratıcı dramanın eğitime olan katkısı ve önemi bir kez daha vurgulandı.

Öğretmenler, Başarı Koleji olarak klasik ders anlatımlarından çok öğrencilerin derste aktif olmalarını sağlayan yöntemleri tercih ettiklerini belirterek bu konular üzerinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ettiler.

Seminer sonunda Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Hakkı Yılmaz’a okul yönetimi adına çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRETMENLERİNE YARATICI DRAMA SEMİNERİ!