BAŞARI KOLEJİ REHBERLİK SERVİSİNDEN RİSKLER VE BAŞ ETME BECERİLERİ İLE İLGİLİ SEMİNER!

Başarı Koleji 4.sınıf öğrencilerine Okulumuz Rehber Öğretmenlerinden Tuğba Erdiç Tok tarafından “Riskler ve Baş Etme Becerileri Eğitimi” ve “Akran Zorbalığı” konusunda seminer verildi.
Sınıf Öğretmenlerinin katılımı ve ilgisiyle de oldukça keyifli ve verimli geçen seminerde verilen eğitimle iyi bir insan olmanın temelleri, Arkadaşlığın ve Birlik&Beraberliğin önemi Anlatıldı.
Sınıf öğretmenlerimizin de oldukça aydınlandığı bu seminer saatlerinde Öğrencilerimize arkadaşlarıyla iyi geçinme ve hoşgörülü olmanın yolları aşılandı.