BAŞARI KOLEJİ TEMA KULÜBÜ ‘TOPRAK YOKSA HAYAT YOK’ DEDİ!

Başarı Koleji’nde TEMA Kulübü öğrencileri erozyonla mücadeleye dikkat çekti.

Erozyonla Mücadele Haftası dolayısıyla Başarı Koleji TEMA Kulübü öğrencilerinin, Öğretmenleri Ebru Çeker rehberliğinde hazırladıkları etkinlikte erozyonla mücadeleye vurgu yapıldı. Öğrenciler erozyon nedir, korunmak için neler yapılmalı konularına değinirken ellerindeki pankartlarla göz doldurdular.

Başarı Koleji TEMA Kulübü Öğrencileri “ Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, yapay olarak toprak üretilemez. Bu yüzden toprak çok değerli. Kaybettiğimiz zaman yenisini yapmamız imkansız. Toprak her şeyden önce üzerinde yaşadığımız bir varlık. Yerlere attığımız her çöp çevremizi dolayısıyla toprağımızı kirletiyor. Çevremizi temiz tutmak sağlıklı yaşamamız için çok önemli. Bizler de TEMA Kulübü olarak doğayı ve çevreyi koruyarak gelecek kuşaklara bırakma sorumluluğu ile erozyonla mücadele haftasını kutluyoruz.” dediler.

Hayatımızda büyük öneme sahip topraklarımızı korumamız gerektiğini anlatan TEMA Klübü öğrencileri, ‘Toprak Yoksa Hayat Yok!’ sloganıyla konuşmalarını tamamlarken yerlere çöp atılmaması gerektiği konusuna da dikkat çektiler.

BAŞARI KOLEJİ TEMA KULÜBÜ ‘TOPRAK YOKSA HAYAT YOK’ DEDİ!