BAŞARI KOLEJİ TEOG ŞAMPİYONLARINI ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ!

BAŞARI KOLEJİ TEOG ŞAMPİYONLARINI ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ!

BAŞARI KOLEJİ TEOG ŞAMPİYONLARINI ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ!

Başarı Koleji Yönetimi 2015 - 2016 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönem Temel Eğitim Ortaöğretim Geçiş (TEOG) sınavlarında tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye Birincisi olan 6 öğrencisini altın ile ödüllendirdi.

2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılı birinci dönemde Temel Eğitim Ortaöğretim Geçiş sınavlarında bütün soruları doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi olan Başarı Koleji’nin 6 tane 8.sınıf öğrencisi Başarı Koleji Yönetimi tarafından altın ve plaket ile ödüllendirildi.

Başarı Koleji’nde düzenlenen ödül törenine Türkiye 1.si olan 6 öğrencinin aileleri, Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz, Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, şampiyon öğrencilerin sınıf öğretmenleri ve ortaokul branş öğretmenleri katıldı. 

Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, TEOG sınavında Manavgat’ta tek okulda Başarı Koleji’nden 6 Türkiye birincisi olmasından büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, “Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin bu başarılarının bundan sonraki hayatlarında da artarak devam etmesini ve ikinci Teog sınavında da çıtayı yükseltecek başarılar elde etmelerini diliyorum.” dedi.

MANAVGAT\'TA TEK OKULDA 6 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ...

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, Milli Eğitim Bakanlığı\'nın, TEOG sınavının resmi sonuçlarını açıklaması ile öğrencilerinin başarılarının tescillenmiş olduğunu belirtti. Buna göre Başarı Koleji’nin 6 öğrencisinin Türkiye 1.si olması dışında; ‘1 öğrencisinin 120 soruda sadece 1 yanlış, 1 öğrencisinin 2 yanlış ve 6 öğrencisinin de 3 yanlış yaptığını; sınava katılan 77 öğrencinin 120 soruda 107 genel net ortalaması ile erişilmesi güç bir başarıya imza attıklarını vurguladı. İlmak, bir kez daha zirvede yer almanın, bilhassa ‘Manavgat’ta ve tek okul çatısı altında bu rekor rakamlara erişmenin’ haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 

Kısa bir konuşma yapan Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Manavgat\'tan toplamda 15 tane çıkan Türkiye Birinciliğinin 6 tanesinin Başarı Koleji çatısı altında olması bizler için büyük bir gurur ve onur kaynağı oldu. Bu başarılar için çok çalıştık ama daha fazlasını yapmaya hazırız. Bu doğrultuda gereken çalışmalarımızı, plan ve programlarımızı yaptık. Ekip olarak öğretmen, idare ve velilerimiz işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizden aynı başarıyı hatta daha fazlasını 2. dönem yapılacak TEOG Sınavında da bekliyoruz. Bu başarının mimarları olan öğrencilerden sonra anne-babalar ve öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler anne-babalarıyla birlikte davet edilerek Teşekkür Belgeleri ve altınları takdim edildi. Tören toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

BAŞARI KOLEJİ MANAVGAT’TA ZİRVEDE!

Başarı Koleji’nin uyguladığı kendine özgü eğitim sistemi, 10 yıldır uygulanan sınavlarda olduğu gibi bu yıl ki TEOG’da da başarısını kanıtladı. Öğrencilerin kendine özgü potansiyelleriyle değerlendirildiği ve bu potansiyeller içinde ‘kendi kendini aşmak’ hedefinin vurgulandığı bir eğitim ortamında kazandığı başarılara bir yenisini daha ekleyen Başarı Koleji, TEOG-1 sınavında tüm branşlardaki soruların tamamını doğru yapan 6 öğrencisi ile yine Manavgat’ın zirvesine yerleşti. 

Savaşkan İlmak, değerlendirmesinde şimdiye dek elde edilen hiçbir başarının rastlantısal olmadığını özellikle vurgularken elde edilen toplam 26 Türkiye Birinciliğini ve bunun yanında öğrencilerin tercih ettikleri okullara çok yüksek oranda gidebiliyor olmalarını, Başarı Koleji akademik kadrosunun dinamik, uyumlu ve özverili çalışmalarının doğal sonucu olarak gösterdi. İlmak, bu bağlamda “Öğrencilerimizin geleceğini belirleyecek bu süreçte biz, elimizdeki tüm zamanı verimli kullanmaya çalışıyoruz. Bu da özveri demek, ailelerimizden esirgediğimiz zamanı öğrencilerimize sunmamız demek, daha çok çalışmak ve daha az dinlenmek demek… Ama biz bu üstün niteliğimizden ötürü de gurur duyuyoruz; çünkü yaptığımız işin sadece Manavgat’taki çocukların geleceğini değil, Türkiye’nin de geleceğini aydınlatmak olduğunun farkındayız.” dedi.

BAŞARI’NIN SIRRI TAKIM ÇALIŞMASI!

Yönetim Kurulu ve Okul Aile Birliğimizin de elde edilen başarıda çok önemli pay sahibi olduğunun altını çizen Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, sözlerini şöyle devam ettirdi: “İyi sonuç vermiş bütün iyi niyetli çalışmaların sırrı öncelikle takım çalışmasıdır. Biz de öğretmen-öğrenci-veli bağlamında çok verimli iletişim ve işbirliği oluşturduk. Fakat başarıyı doğuran zincir bununla da sınırlı değil; başta çağa uygun okul kurgumuzun mimarı durumundaki Yönetim Kurulu’muz olmak üzere, tüm akademik ve sosyal etkinliklerimizi olağanüstü bir enerjiyle destekleyen, güçlendiren Okul Aile Birliğimiz, yine çok verimli bir koordinasyon içerisinde çalışan İlkokul ve Ortaokul yönetimlerimiz, yemekhaneden diğer ofislere varıncaya dek tüm personelimiz bu gurur verici başarının ortağıdır, paydaşıdır. Başarı ailesinin her bir mensubuna bu doğrultuda ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Ünal, sözlerini “Herkes bilmelidir ki Başarı’nın asıl yolculuğu şimdi başlıyor. Şimdiye kadar elde ettiğimiz bütün başarılar, metodolojik olarak bundan sonra kendimizi neyle sınayacağımızın da göstergesi. Kendimizi sınamak için yüzleşeceğimiz şey uzakta bir yerde değil, kendi yerleşkemizde. Şimdi, kendi çıtamızı aşmaya odaklandık. Tahmin etmiyoruz, gayet iyi biliyoruz ki hem nisan ayında gerçekleşecek 2.TEOG sınavında hem de gelecek yıllarda yine zirvede olacağız. Bunu sağlayacak güçlü gelenek, program, deneyim ve kaliteli kadro Başarı’da. Onun için de Başarı zirvede” diyerek tamamladı.

BAŞARI KOLEJİ TEOG ŞAMPİYONLARINI ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi