BAŞARI KOLEJİ ÜNLÜ OYUNCULARLA BULUŞTU!

BAŞARI KOLEJİ ÜNLÜ OYUNCULARLA BULUŞTU!

BAŞARI KOLEJİ ÜNLÜ OYUNCULARLA BULUŞTU!

Manavgat Başarı Koleji öğrencileri ‘’Deniz Yıldızı’’ dizisinden yakından tanıdığımız ünlü oyuncular sayın Cantuğ Turay ve sayın Begüm Topcu Turayı 2. kez ağırladılar.
Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezinde Deniz Gökçe Kayhan’ın yönetmenliğinde sahnelenen ‘Matruşka’ isimli tiyatro oyunu oyun için Manavgat’a gelen ‘Deniz Yıldızı’ dizisinin ünlü oyuncuları Begüm Topçu ve Cantuğ Turay Başarı Koleji’ni ziyaret etti. Topçu ve Turay okulumuz konferans salonunda düzenlenen söyleşide öğrencilerimizle buluştular. 

Başarı Koleji öğrencilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan, Begüm Topçu ve Cantuğ Turay, öğrencilere oyunculuk ve tiyatro hakkında bilgiler verdi. Öğrenciler ise, oyuncuları soru yağmuruna tutarak sohbet etme imkanı buldular. Öğrencilerimizin; tiyatro ve oynadıkları diziye olan ilgilerinden çok memnun olduklarını söyleyen ünlü oyuncular soruları yanıtladıktan sonra tiyatro ve sinema ile ilgili öğrencilerimize kısa bilgiler verdiler. 
İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz ünlü dizi ve tiyatro sanatçılarını okulumuzda ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirerek öğrencilerimizle gerçekleştirdikleri söyleşi için teşekkür etti.

Eğlenceli geçen söyleşi ve okul gezisi sonunda Begüm Topçu ve Cantuğ Turay, gördükleri ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını Başarı Koleji öğrencilerini davranışlarından dolayı tebrik ettiklerini ifade ettiler.

BAŞARI KOLEJİ ÜNLÜ OYUNCULARLA BULUŞTU!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi