BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN PERSONEL MOTİVASYON GECESİ!

Başarı Koleji Yönetimi, çalışanlarına Manavgat’ın seçkin otellerinden Side La Grande Resort Otel’de akşam yemeği organizasyonu ile Personel Motivasyon Gecesi düzenledi.

Eğitim sektöründe bir marka haline gelen Başarı Koleji, başarısını çalışanları ile birlikte kutladı. Side La Grande Resort Otel’de düzenlenen Başarı Koleji Personel Motivasyon Gecesi'ne Başarı Koleji Yönetim Kurulu ve Başarı Koleji'nin çalışanları aileleriyle birlikte tam kadro katıldı.

Yemek organizasyonu ile başlayan gecede çalışanlarla bir araya gelen Başarı Koleji Yönetim Kadrosu, Başarı Koleji'nin başarısındaki katkılarından dolayı tüm personele teşekkür etti.

Kurumun çalışanlarının katkısıyla büyümeye devam edeceğini belirten Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, “Başarı Koleji olarak 12 yıllık geçmişimize ‘Manavgat’ta ve tek okul çatısı altında akademik anlamda 50 Türkiye Birinciliği sığdırmanın, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda elde ettiğimiz örnek başarıların’ yanı sıra yemekhane, sağlık, servis, temizlik, güvenlik, kırtasiye, halkla ilişkiler gibi alanlarda da takdir edilmenin ve örnek gösterilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Bugün burada elde ettiğimiz bu başarıların coşkusu içinde gönlünüzce eğlenmenizi istiyorum. Çünkü sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Başarı Koleji Yönetim Kurulu adına verdiğiniz emekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

Başarı Koleji çalışanları müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gece geçirdiler.

Başarı Koleji personeli, böylesine muhteşem bir organizasyonla kendilerini ağırlayan okul yönetimine teşekkür ederek Başarı Ailesi’nin mensubu olmaktan onur duyduklarını ifade ettiler.

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN PERSONEL MOTİVASYON GECESİ!