BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN TEOG KADROSUNA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ!

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN TEOG KADROSUNA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ!

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN TEOG KADROSUNA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ!

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN TEOG KADROSUNA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ!


Başarı Koleji öğrencilerinin, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 1.Ortak Sınavında (TEOG-1’de) olağanüstü bir başarıya imza atarak, Manavgat’ta tek okulda 2 Türkiye Birinciliği ve rekor genel ortalama ile Manavgat’ta yine zirvede yer almasını kutlamak amacıyla, Başarı Koleji Yönetimi, TEOG öğretmen kadrosuna J’adore Deluxe Hotel’de muhteşem bir akşam yemeği organizasyonu ile jest yaptı.


Başarı Koleji Yönetimi tarafından organize edilen kutlama yemeğine Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Kara, Nasuh Tezcan, Mehmet Ali Dedeoğlu, İlhan Güzel, Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, 8.sınıf branş öğretmenleri ve etüt öğretmenleri olmak üzere TEOG grubu öğretmenler tam kadro katıldı. 


NUMAN GÖDEK: “MANAVGAT’IN ‘BAŞARI’ GELENEĞİ YİNE DEĞİŞMEDİ!”


Düzenlenen kutlama yemeğinde Başarı Koleji Yönetimi adına konuşma yapan Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, “TEOG sınavında Manavgat’ta tek okulda Başarı Koleji’nden 2 Türkiye birinciliği ve rekor genel ortalamamız ile Manavgat’ın ‘BAŞARI’ geleneği yine değişmedi. Çıtamız, kültürümüz, geleneğimiz her geçen yıl biraz daha yükseliyor ve Başarı Koleji, çok bilinçli bir yürüyüşle bölgenin eğitim odağına dönüşüyor. Bu süreci Yönetim Kurulumuz da gururla takip ediyor. 


Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları ve bu yıl, çok zor bir sınav uygulanmış olmasına rağmen okulumuzun elde ettiği taktire şayan başarıyı, biz tamamıyla ekip ruhuna ve çağdaş gelişmelere duyarlı oluşumuza bağlıyoruz. Elbette bugüne dek elde ettiğimiz 28 Türkiye Birinciliği ve bu son TEOG başarımız bir kıvanç vesilesidir. Bununla birlikte yurt ve millet sevgisinin, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlılığın, milleti ayakta tutan kanun ve kurallara saygının da en doğru, en istikrarlı öğretisini gelecek kuşaklara aktarıyoruz. Bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi. 


NAZMİ ÜNAL: BAŞARI KOLEJİ TEOG’DA YİNE ZİRVEDE!


Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal: “İyi sonuç vermiş bütün iyi niyetli çalışmaların sırrı öncelikle takım çalışmasıdır. Biz de öğretmen-öğrenci-veli bağlamında çok verimli iletişim ve işbirliği oluşturduk. Fakat başarıyı doğuran zincir bununla da sınırlı değil; başta çağa uygun okul kurgumuzun mimarı durumundaki Yönetim Kurulu’muz olmak üzere, tüm akademik ve sosyal etkinliklerimizi olağanüstü bir enerjiyle destekleyen, güçlendiren Okul Aile Birliğimiz, yine çok verimli bir koordinasyon içerisinde çalışan İlkokul ve Ortaokul yönetimlerimiz, yemekhaneden diğer ofislere varıncaya dek tüm personelimiz bu gurur verici başarının ortağıdır, paydaşıdır. Başarı ailesinin her bir mensubuna bu doğrultuda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 


Herkes bilmelidir ki Başarı’nın yolculuğu, her sınavın bitiminde bir sonraki sürecin planlanmasıyla yeniden başlar. Şimdiye kadar elde ettiğimiz bütün başarılar, metodolojik olarak bundan sonra kendimizi neyle sınayacağımızın da göstergesi. Kendimizi sınamak için yüzleşeceğimiz şey uzakta bir yerde değil, kendi yerleşkemizde. Şimdi, kendi çıtamızı aşmaya odaklandık. Tahmin etmiyoruz, gayet iyi biliyoruz ki hem nisan ayında gerçekleşecek 2.TEOG sınavında hem de gelecek yıllarda yine zirvede olacağız. Bunu sağlayacak güçlü gelenek, program, deneyim ve kaliteli kadro Başarı’da. Onun için de Başarı zirvede” diyerek tamamladı. 


SAVAŞKAN İLMAK: MANAVGAT'TA TEK OKULDA 2 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ...


Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak “Manavgat'tan toplamda 4 tane çıkan Türkiye Birinciliğinin 2 tanesinin Başarı Koleji çatısı altında olması bizler için büyük bir gurur ve onur kaynağı oldu. Başarı Koleji’nin 2 öğrencisinin Türkiye 1.si olmasının yanı sıra; ‘120 sorunun 119’una doğru yanıt veren 9 öğrencisi, 118’ine doğru yanıt veren 7 öğrencisi, 117’sine doğru yanıt veren 8 öğrencisi olduğunu; sınava katılan 95 öğrencinin 120 soruda ilk 30 öğrenci ile 117.9 net ortalaması, ilk 50 öğrenci ile 116.4 net ortalaması, toplam 95 öğrenci ile 107.6 genel net ortalaması ile erişilmesi güç bir başarıya imza attıklarını vurguladı. İlmak, bir kez daha zirvede yer almanın, bilhassa ‘Manavgat’ta ve tek okul çatısı altında bu rekor rakamlara erişmenin’ haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 


İLMAK, açıklamasında, sınava 95 öğrenciyle katıldıklarını ve her bir testte öğrencilere 20’şer sorunun, toplamda ise 120 sorunun yöneltildiğini belirterek “95 öğrencimizden Fen sınavında 67’si, İngilizce sınavında 57’si, Sosyal (T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük) sınavında 47’si, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavında 25’i, Matematik sınavında 17’si, Türkçe sınavında ise11’i kendilerine yöneltilen 20 sorunun tamamını doğru yanıtladı. 


Bu önemli başarıya imza attıkları ve Manavgat’ta bir kez daha zirvede yer aldıkları için; öğrencisiyle, öğretmeniyle, personeliyle yöneticisiyle ve bu başarının esas ilham kaynağı olan velileriyle birlikte ortak ve haklı bir gurur yaşadıklarını söyledi.


ALİ İBRAHİM ÖZ: ANAOKULUNDAN ŞAMPİYONLUĞA UZANAN 'BAŞARI'NIN SIRRI..


Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz,  değerlendirmesinde TEOG-1 sınavında Türkiye Birinciliği elde eden 2 öğrencinin de anaokulundan itibaren Başarı Koleji öğrencisi olduğuna dikkat çekti. ÖZ, öğrencileri anaokulundan ilkokula, ilkokuldan da ortaokula gönderirken Başarı Koleji'ne özel eğitim sisteminden geçen öğrencilerin bir adım önde olduğunu vurguladı.


Şimdiye dek elde edilen hiçbir başarının rastlantısal olmadığını özellikle vurgularken elde edilen toplam 28 Türkiye Birinciliğini ve bunun yanında öğrencilerin tercih ettikleri okullara çok yüksek oranda gidebiliyor olmalarını, Başarı Koleji akademik kadrosunun dinamik, uyumlu ve özverili çalışmalarının doğal sonucu olarak gösterdi. ÖZ, bu bağlamda “Öğrencilerimizin geleceğini belirleyecek bu süreçte biz, elimizdeki tüm zamanı verimli kullanmaya çalışıyoruz. Bu da özveri demek, ailelerimizden esirgediğimiz zamanı öğrencilerimize sunmamız demek, daha çok çalışmak ve daha az dinlenmek demek… Ama biz bu üstün niteliğimizden ötürü de gurur duyuyoruz; çünkü yaptığımız işin sadece Manavgat’taki çocukların geleceğini değil, Türkiye’nin de geleceğini aydınlatmak olduğunun farkındayız.” dedi.


MANAVGAT’IN MARKA EĞİTİM KURULUŞU: 28 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ…


Kurulduğu günden bugüne ulusal çaplı akademik sınavlarda Manavgat’a 26 Türkiye Birinciliği kazandırmış olan Başarı Koleji, 2016-2017 1.TEOG Sınavı’nda 2 birincilik daha elde ederek toplam Türkiye Birinciliği sayısını 28’e yükseltti.  

Türkiye’nin Örnek Okulu: BAŞARI KOLEJİ!

BAŞARI KOLEJİ YÖNETİMİNDEN TEOG KADROSUNA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi