BAŞARI KOLEJİ’NDE BERAT KANDİLİ’NE ÖZEL GÖZLEME İKRAMI!

Başarı Koleji’nde, Berat Kandili dolayısıyla öğle yemeği menüsünde okul bahçesinde organize edilen etkinlikte öğrenci ve öğretmenlere gözleme ikramı yapıldı.

Başarı Koleji Yönetimi tarafından Berat Kandili dolayısıyla organize edilen öğle yemeğinde öğrenci ve öğretmenler okul bahçesine kurulan gözleme ocaklarında yapılan sıcak sıcak gözlemeler ile keyifli bir gün geçirdiler.

Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcıları Erdoğan Yılmaz, Ali Osman Kara, Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde düzenlenen bükme (gözleme) etkinliğine katılanlar okul bahçesinde kurulan ocaklardan sıcak sıcak yapılan mis gibi gözlemelerin tadını çıkararak güzel bir gün geçirdiler.

Berat Kandili dolayısıyla öğrencilerine özel bükme (gözleme) etkinliği düzenlediklerini belirten Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek: “Berat Kandili dolayısıyla, okulumuzda öğle yemeği menüsünde değişikliğe giderek öğrencilerimize küçük bir sürpriz yapmak hem de böyle güzel ve anlamlı bir günde bütün öğrencilerimiz ile beraber güzel havanın da tadını çıkarmak amacıyla Başarı Koleji yönetimi olarak öğrencilerimize gözleme ikramı yaptık.
Bunun için okulumuzun bahçesinde gerekli hazırlıkları yaparak gözleme yapılacak ortamları hazırlattık. Öğrencilerimiz, yoğun ilgi gösterdikleri gözleme ocaklarında bir taraftan yapımını ve pişmesini izledikleri gözlemeleri sıcak sıcak afiyetle yediler. Öğrencilerimizi mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Titizlikle çalışan personelimizin ellerine sağlık, emek veren herkese teşekkür ederim.

Bu vesile ile tüm Başarı Koleji Ailesi adına Ramazan ayının habercisi Berat Kandili’nin, tüm halkımıza birlik, beraberlik, bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

BAŞARI KOLEJİ’NDE BERAT KANDİLİ’NE ÖZEL GÖZLEME İKRAMI!