BAŞARI KOLEJİ’NDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU!

BAŞARI KOLEJİ’NDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU!

BAŞARI KOLEJİ’NDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU!

BAŞARI KOLEJİ’NDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU!

Başarı Koleji’nde Cumhuriyetin Kuruluşunun 93. yıldönümü coşkuyla kutlandı. 3.sınıf öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan kutlama programı öğrenciler ve velilerin yoğun katılı ile ilgiyle izlendi. 
Başarı Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, konferans salonunda heyecan ve coşkuyla kutlandı. 3.sınıf öğrencilerinin sınıf öğretmenleri Hüsamettin Yıldız, Ayşe Taş, Mehmet Bahar, İngilizce Öğretmeni Valentina Oruç, Almanca Öğretmenleri Özlem Sağıroğlu, Hasan Uysal, Rusça Öğretmeni Olga Şeker, Beden Eğitimi Öğretmeni Nalan Beler, Müzik Öğretmenleri Ayşenur Köse, Onur Gök, Gizem Gürkan, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ebru Çeker, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Adil Yerli ve Emine Kahraman gözetiminde hazırlayıp İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinesinde gerçekleştirdikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı, izleyen öğrenci ve velilerin beğenisini topladı.

Başarı Koleji Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gülcan Önal’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Program kapsamında3. sınıf öğrencileri; Cumhuriyet ile ilgili sunumlar, şiirler, skeçler, dramalar, halk oyunu gösterisi, vals, İngilizce olarak sunulan skeçlerle Atatürk’ün devrimlerini canlandırdılar. Müzik koromuz ise Cumhuriyet ile ilgili keman, piyano, saz ve ritim grubu eşliğinde seslendirdikleri coşkulu şarkılar ve marşlar ile izleyicilere dopdolu bir program sundular.

Final de ise bütün öğrenciler Cumhuriyet ve vatan temalı marşlar eşliğinde sahnedeki yerlerini alıp hep bir ağızdan Onuncu Yıl Marşı’nı söylediler. Öğrencilere salondaki diğer öğrenciler, öğretmenler ve veliler ayakta eşlik etti. Muhteşem bir coşkuya sahne olan programın sonunda Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Cumhuriyet coşkusunu yaşatan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederek tebrik etti. Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, emeği geçen öğretmenleri sahneye davet ederek teşekkür ettiği konuşmasında; "Bizlere bugünleri hediye ettiği için Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor; Cumhuriyet’in 93.yılında Başarı Koleji'nde Atatürkçülük yıldızını parlatmaya devam ediyoruz. 
Nazmi Ünal'ın konuşmasının ardından salona hakim olan coşku 10.yıl Marşı'nın hep beraber ayakta coşkuyla söylenmesiyle doruğa ulaştı. Programda görevli öğrenci ve öğretmenlerin alkışlar eşliğinde toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

BAŞARI KOLEJİ’NDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi