BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE KARAOKE YARIŞMASI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE KARAOKE YARIŞMASI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE KARAOKE YARIŞMASI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE KARAOKE YARIŞMASI!

Başarı Koleji’nde 2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılı 5.sınıflar arasında düzenlenen İngilizce Karaoke Yarışması veli, öğretmen ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Başarı Koleji 5.sınıflar arasında Ortaokul Müdürü Necip Özbay koordinatörlüğünde, İngilizce Öğretmeni Havva Özbay ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan Peker rehberliğinde düzenlenen İngilizce Karaoke Yarışması, kurgusu, seyircileri, jürileri, öğrencilerin sergiledikleri performanslar ve yarışma atmosferi ile ulusal kanallardaki yarışmaları aratmadı.
Yarışmaya katılan öğrenciler, sergiledikleri performans ile yarışmayı izleyen aileleri ve arkadaşları tarafından ayakta alkışlanırken jüri üyelerini zor durumda bıraktı.

Muhteşem bir atmosfer içinde geçen yarışmada renkli gösteriler sahne buldu. Birbirinden renkli kostümlerle sahne olan öğrenciler performanslarını Başarı Koleji Konferans Salonu’nda kendilerini izlemeye gelen izleyicilere sergiledi. Yarışmaya katılan öğrenciler tüm hünerlerini gözler önüne sererken, öğrenciler özgüvenleriyle ve sergiledikleri performanslarla salonu dolduran veli, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarından tam not aldı.

Yarışma sonrası Başarı Koleji Ortaokulu Müdürü Necip Özbay, yarışmaya katılan öğrencileri ve yarışmanın organizasyonundan sorumlu öğretmenleri sahneye davet ederek kutladı.
Yarışmanın ardından kısa bir açıklama yapan Özbay, "Öğrencilerimizi sergiledikleri performanslardan ve özgüvenlerinden dolayı kutluyor, hayatları boyunca sanatla iç içe olmalarını temenni ediyorum. Bu yarışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.” dedi.

BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE KARAOKE YARIŞMASI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi