BAŞARI KOLEJİNDE MİNİK ELLER İŞ BAŞINDA!

BAŞARI KOLEJİNDE MİNİK ELLER İŞ BAŞINDA!

BAŞARI KOLEJİNDE MİNİK ELLER İŞ BAŞINDA!

Başarı Koleji İlkokulu öğrencileri, Eko – Okullar Programı Kapsamında Değerler Eğitiminde işledikleri ‘Temizlik ve Sorumluluk’ konusu kapsamında okul bahçesinde çöp toplayıp temizlik yaptılar. Geri dönüşümü sağlanabilen maddeleri de ayırarak geri dönüşüm merkezlerine katkıda bulundular.

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz; Temiz sınıf, temiz okul, temiz çevre sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğin öğrencilerin temizlik ve sorumluluk bilinci edinmeleri açısından önem taşıdığını söyledi.

Başarı Koleji İlkokulunda Eko – Okullar programı ve Değerler Eğitimi ‘Temizlik ve Sorumluluk’ konusu kapsamında İlkokul 1, 2, 3 ve 4.sınıf öğrencileri, öğretmenleri gözetiminde okul bahçesini temizlediler.

Öğrenciler; Temiz sınıf, temiz okul, temiz çevre sloganıyla İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinesinde sınıf öğretmenleri, branş öğretmenleri ve rehber öğretmenlerinin de katılımıyla okul bahçesindeki çöpleri toplayıp temizlik yaptılar. Topladıkları çöplerin içinde geri dönüşümü olabilecek olan atıkları de geri dönüşüm kutularına atarak geri dönüşüme katkı sağladılar.

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, gerçekleştirilen etkinliğin öğrencilerin temizlik ve sorumluluk bilinci edinmeleri açısından büyük önem taşıdığını ayrıca Eko – Okullar programı kapsamında öğrencilerine çevre bilincini kazandırmak için bu tür çalışmalara sıklıkla yer verdiklerini belirterek emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

BAŞARI KOLEJİNDE MİNİK ELLER İŞ BAŞINDA!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi