BAŞARI KOLEJİ’NDE ‘YETENEK SİZSİNİZ BAŞARI’ RÜZGARI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE ‘YETENEK SİZSİNİZ BAŞARI’ RÜZGARI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE ‘YETENEK SİZSİNİZ BAŞARI’ RÜZGARI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE ‘YETENEK SİZSİNİZ BAŞARI’ RÜZGARI!

Başarı Koleji tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı adlı yarışmanın 7.sezonu renkli görüntülere sahne oldu.

Başarı Koleji’nin ‘Yetenek Sizsiniz Başarı’ adlı yarışması, kurgusu, seyircileri, jurileri, öğrencilerin sergiledikleri performanslar ve yarışma atmosferi ile Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi aratmadı. Yarışmaya katılan öğrenciler, sergiledikleri performans ile yarışmayı izleyen aileleri ve arkadaşları tarafından ayakta alkışlanırken jüri üyelerini zor durumda bıraktılar.

Başarı Koleji öğrencileri arasında düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı adlı yarışmanın elemelerini geçen öğrenciler için yarışmanın final bölümü Başarı Koleji Konferans Salonu’nda yapıldı. Yarışmaya katılan öğrenciler tüm hünerlerini gözler önüne sererken, öğrenciler özgüvenleriyle ve sergiledikleri performanslarla salonu dolduran veli, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarından tam not aldılar. Öğrencilerin muhteşem performansları karşısında yarışma jürisi kazananları belirlemekte oldukça zorlandı.

Muhteşem bir atmosfer içinde geçen yarışmada renkli gösteriler sahne buldu. Bazı öğrenciler şarkı söyleyip dans ederek salondaki davetlileri coştururken, bazı öğrenciler ise piyano, gitar, saz ve kemandaki yeteneklerini sergilediler. Gösteriler jimnastik, modern dans, salsa, işaret dili ile şarkı söyleme ve ingilizce karaoke gibi farklı dallar ile sahneyi renklendirdi.

Yarışma sonrası Başarı Koleji Ortaokulu Müdürü Necip Özbay ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz yarışmaya katılan öğrencileri ve yarışmanın organizasyonundan sorumlu öğretmenleri sahneye davet ederek kutladı.

Yarışmanın ardından kısa bir açıklama yapan Genel Müdür Nazmi Ünal "Öğrencilerimizi sergiledikleri performanslardan ve özgüvenlerinden dolayı kutluyor, hayatları boyunca sanatla iç içe olmalarını temenni ediyorum. Bu yarışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.” dedi.

BAŞARI KOLEJİ’NDE ‘YETENEK SİZSİNİZ BAŞARI’ RÜZGARI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi