BAŞARI KOLEJİ’NDE YETENEKLER ÖDÜLLENDİRİLDİ!

Başarı Koleji tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı adlı yarışmanın 7.sezonunda dans, enstrüman ve şarkı kategorisinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Başarı Koleji’nde Bilişim Teknolojileri Bölümü koordinatörlüğünde düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı yarışmasında, jürilerin oylarıyla belirlenerek dereceye giren öğrencilere madalya ve Başarı belgeleri okulumuzda törenle verildi.

Başarı Koleji Yetenek Sizsiniz Başarı Yarışması, kurgusu, seyircileri, jürileri, öğrencilerin sergiledikleri performanslar ve yarışma atmosferi ile veli, öğretmen ve öğrencilerden tam not aldı.

Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, "Öğrencilerimizi sergiledikleri performanslardan ve özgüvenlerinden dolayı kutluyor, hayatları boyunca sanatla iç içe olmalarını temenni ediyorum. Bu yarışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.” dedi.

BAŞARI KOLEJİ’NDE YETENEKLER ÖDÜLLENDİRİLDİ!