BAŞARI KOLEJİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ!

Başarı Koleji, ‘Geleneksel Başarı Çocuk Şenliği’ ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yılını coşkuyla kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Başarı Koleji’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen ‘Geleneksel Başarı Çocuk Şenliği’ yoğun ilgi gördü.

Sadece Başarı Koleji öğrencilerine değil bütün çocuklara açık olan ve Manavgat’taki kreşlerin ve okulların öğrenci gruplarıyla beraber katıldığı şenlikte okul bahçesi rengarenk oyun parkurları ile doldu.

Sabah erken saatlerde okul bahçesine şenlik için getirilen şişme oyun parkurları, yüz boyama, resim boyama, midilli at turu ve sportif yarışmaların düzenleneceği alanlar bayram havasında hazırlandı.

İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini anlatan konuşmasının ardından şenlik başladı.

Okulun bahçesinde parkurların açılmasıyla başlayan etkinlikler, öğrencilerin katılmasıyla tam anlamıyla şenliğe dönüştü. Profesyonel ekiplerin hazırladığı Akrobasi gösterileri minik öğrenciler tarafından hayranlıkla izlendi.

Yüz boyama, resim boyama ve şişme oyun parkurları minik öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Ayrıca yine okul bahçesinde düzenlenen parkurlarda çuval, yumurta taşıma, halat çekme gibi geleneksel oyunlar ile de öğrenciler arasında yarışmalar yapıldı.

Öğrencilerin eğlencesine gün boyu birbirinden hareketli şarkılar eşlik ederken, bazı öğrenciler de hünerlerini karaoke yarışmasında gösterdiler. Öğrenciler gün boyu devam eden şenlikte, birbirinden eğlenceli parkurlarda, düzenlenen yarışmalarda ve geçmişten günümüze gelen oyunlarla müzik eşliğinde eğlenceli saatler yaşadılar.

Çocuk Şenliği ile ilgili açıklama yapan Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz Çocuk Şenliğimizde bugün çocuklarımız gönüllerince eğlendiler.

Manavgat’ta böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için Başarı Koleji olarak çok gururluyuz. Geleneksel hale getirdiğimiz Başarı Koleji Çocuk Şenliği’ne sadece kendi öğrencilerimiz değil Manavgat’taki kreş ve okulları da davet ettik. Şenliğimize katılım çok yoğun oldu. Oyun parkurlarımızda uzun kuyruklar oluştu.

Oyun parkurlarımız haricinde çocuklarımıza profesyonel ekipler tarafından hazırlanan Akrobasi gösterileri sunuldu. Çocuklarımız için ne yapsak azdır diye düşünerek onlara gönüllerince bir gün geçirtmek için canla başla çalıştık.” dedi.

Genel Müdür Nazmi Ünal da, “Bu etkinlikte fedakârca görev alan bütün öğretmen ve personelimize gönülden teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için.

Başarı Koleji olarak prensiplerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza ve etkinliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı bütün Manavgat halkına da canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞARI KOLEJİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi