BAŞARI KOLEJİ’NDEN BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK BİLİM ŞENLİĞİ!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK BİLİM ŞENLİĞİ!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK BİLİM ŞENLİĞİ!

BAŞARI KOLEJİ’NDEN BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK BİLİM ŞENLİĞİ!

Başarı Koleji, Bilim ve Deney Şenliği'ni Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e ithaf etti.

Manavgat Başarı Koleji Yerleşkesinde bu yıl 3.sü gerçekleştirilen Başarı Koleji Bilim ve Deney Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Başarı Koleji öğrencileri, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e ithaf ettikleri Bilim ve Deney Şenliği'nde bir yıl boyunca öğrendikleri becerilerini, yaptıkları birbirinden ilginç bilim, teknoloji ve sanat projeleriyle ortaya koydular.

Başarı Koleji yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinliğe öğrenci, öğretmenler, veliler ve ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Gün boyunca birçok farklı deneyin yapıldığı, bütün öğrencilerin aktif olarak görev aldığı, birbirinden ilginç çalışmaların ve eserlerin sergilendiği Başarı Koleji Bilim ve Deney Şenliğine onur konuklarımız Antalya Piksel Akademi Kurucusu Emrah Kozan,Tabiat ve Kültür Varlıkları Tanıtma Derneği Başkanı Yusuf Öncül, Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz, Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Başarı Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Ela Alkan Dereköylü, Ortaokul Müdürü Necip ÖZBAY, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, öğretmenler, öğrenci veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal: “Bu görkemli bilim etkinliğinden ötürü başta Ortaokul yönetimimiz, öğretmenlerimiz ve festival stantlarında görev üstlenen tüm öğrencilerimiz olmak üzere Başarı ailesinin her bir bireyine teşekkür ediyorum, onları kutluyorum.

Eminim ki proje çalışmalarınızın her biri ileride başarılı çalışmalarınıza atılacak büyük imzaların ilk basamağıdır. Unutmamalıyız ki eğitim sevgidir, mutluluktur, bilimdir, bilim ve sevgi ise paylaşıldıkça çoğalan bir değerdir. Gelecek yıllarda daha çok projeyle şenliğimizin devamını temenni ediyorum” dedi.

Öğrencilerin Halkoyunu gösterileri ve Müzik korosunun seslendirdiği şarkılarla başlayan program, öğrencilerin tören alanında hazırladıkları bilimsel çalışmalar ve deney gösterileri ile devam etti.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e ithaf edilen Bilim ve Deney Şenliği'nin açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri ve davetliler Okul bahçesinde kurulan stantlarda sergilenen projeleri gezerek çalışmalar hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Öğrenciler farklı deney gösterilerini ve hazırladıkları bilimsel çalışmaları, hazırladıkları stantlarla tüm katılımcılara göstererek anlattılar.

Yapılan etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başarı Koleji Öğretmenleri, çocukların beceri ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için bu etkinliği planladıklarını belirterek; “Bir yıl boyunca çocukların öğrendiklerini, materyaller kullanarak bilimsel bir şekilde uygulamalı olarak hayata geçirmelerini sağlıyoruz.


Doğada bulunan her şeyin bilimsel açıklamasını sebep-sonuç ilişkilerini bu şekilde çocukların elleriyle deney yaparak ortaya koyuyoruz. Bu da çocukların gelişimini olumlu bir şekilde etkiliyor ve proje yapma-sunma becerilerini de ortaya koyuyor.” ifadelerini kullandılar.

BAŞARI KOLEJİ’NDEN BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK BİLİM ŞENLİĞİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi