BAŞARI KOLEJİNDEN CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI!

BAŞARI KOLEJİNDEN CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI!

BAŞARI KOLEJİNDEN CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI!

Başarı Koleji’nde Cumhuriyetin Kuruluşunun 92. Yıldönümü coşkuyla kutlandı. 4.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan kutlama programı öğrencilerin ve velilerin beğenisini topladı. Cumhuriyet Bayramı Başarı Koleji Konferans salonunda heyecan ve coşkuyla kutlandı. 4.sınıf öğrencilerinin Sınıf öğretmenleri Mustafa Uysal, Ayşe Cihan, Yusuf Demir, Nurten Topal, İngilizce Öğretmeni Işıl Kaya, Beden Eğitimi Öğretmeni Nalan Beler, Müzik Öğretmeni Ayşenur Köse, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan Peker, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Adil Yerli ve Emine Kahraman gözetiminde hazırlayıp İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz koordinesinde gerçekleştirdikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı, izleyen öğrenci ve velilerin beğenisini topladı. 4.sınıf öğrencilerimizden Elif Ateş\'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Program kapsamında 4. sınıf öğrencileri; Cumhuriyet ile ilgili sunumlar, şiirler, skeçler, dramalar, halk oyunu gösterisi, İngilizce olarak sunulan skeçlerle Atatürk’ün devrimlerini canlandırdılar. Müzik grubumuz ise Cumhuriyet ile ilgili keman, gitar ve ritim grubu eşliğinde seslendirdikleri coşkulu şarkılar ve marşlar ile izleyicilere dopdolu bir program sundular.


Final de ise bütün öğrenciler Cumhuriyet ve vatan temalı marşlar eşliğinde sahnedeki yerlerini alıp hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söylediler. Öğrencilere salondaki diğer öğrenciler, öğretmenler ve veliler ayakta eşlik etti. Muhteşem bir coşkuya sahne olan programın sonunda Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Cumhuriyet coşkusunu yaşatan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederek tebrik etti. Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, emeği geçen öğretmenleri sahneye davet ederek teşekkür ettiği konuşmasında; \"
Bizlere bugünleri hediye ettiği için Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor; Cumhuriyet’in 92.yılında Başarı Koleji\'nde Atatürkçülük yıldızını parlatmaya devam ediyoruz. Burada öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sunduğu programdan çıkan en önemli mesaj şudur ki : Atam İzindeyiz!\" ifadelerini kullandı.

Nazmi Ünal\'ın konuşmasının ardından salona hakim olan coşku 10.yıl Marşı\'nın hep beraber ayakta coşkuyla söylenmesiyle doruğa ulaştı. Programda görevli öğrenci ve öğretmenlerin alkışlar eşliğinde toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

 

BAŞARI KOLEJİNDEN CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi