BAŞARI KOLEJİ’NDEN ‘DÜNYA DANS GÜNÜ’ ve ‘KARDEŞLİK HAFTASI’NDA MUHTEŞEM ORGANİZASYON!

‘Türkiye’nin Örnek Okulu’ sloganı ile Manavgat’ta öncü olan Başarı Koleji, ‘Dünya Dans Günü’ ve ‘Kardeşlik Haftası’ konsepti ile Manavgat Novamall’da muhteşem bir organizasyona imza attı.

BAŞARI KOLEJİ MANAVGAT’I DANSA KALDIRDI!

‘Dünya Dans Günü’ ve ‘Kardeşlik Haftası’ dolayısıyla düzenlenen kutlama şenliği birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Manavgat halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Başarı Koleji Ailesinin yanı sıra çok sayıda misafir katıldı.

Başarı Koleji tarafından organize edilen etkinlikte öğrencilerden oluşan dans grupları, Anadolu Ateşi, modern dans, latin, lirik, tango, vals, flamenko ve zeybek dans gösterileri ile izleyenleri büyülediler.

Öğrenci müzik koroları ve öğretmenler, söyledikleri birbirinden güzel parçalar ve enstrümanlarıyla kulakların pasını sildiler.

Başarı Koleji’nin Manavgat Novamall’da düzenlediği etkinliğe gelen misafirler, öğrencilerin eserlerinin yer aldığı büyüleyici bir resim sergisi ile karşılandılar.

Dans gösterileri başlamadan önce misafirler resim sergisini gezmenin yanı sıra, ebru sanatı, hint kınası, yüz boyama ve robotik-kodlama standlarında etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirdiler.

Gündüz saatlerinde Başarı Koleji öğretmenlerinin etkinliklerinin devam ettiği organizasyon, daha sonra dans gösterilerinin başlaması ile şenliğe dönüştü.

Manavgat halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz programın sunumunda tüm misafirleri dansa davet etti. Gösteriler boyunca herkesin danslara eşlik etmesini istedi.

Renkli görüntülerin oluştuğu, farklı dans grupları ile üç saat süren etkinliği çok sayıda misafir coşkuyla izledi.

Her gösterinin birbirinden renkli ve profesyonelleri aratmayacak performanslarla sunulduğu şenlikte Anadolu Ateşi grubunun gösterisi büyük beğeni aldı.

Şenliği izleyen misafirler, hayranlıklarını dile getirerek Başarı Koleji’ne böylesine muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdikleri için teşekkür ettiler.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, etkinliğin hazırlanmasında özveri ile çalışan tüm öğretmen ve öğrencilerine, desteklerinden dolayı tüm velilerine, Novamall Alış-Veriş Merkezi yönetimine ve kendilerini saatlerce coşkuyla izleyen Manavgat Halkına tüm Başarı Ailesi adına teşekkür ettiler.