BAŞARI KOLEJİ´NDEN  İSTANBUL ÇIKARTMASI!

BAŞARI KOLEJİ´NDEN İSTANBUL ÇIKARTMASI!

BAŞARI KOLEJİ´NDEN İSTANBUL ÇIKARTMASI!

Başarı Koleji 7. sınıf öğrencileri İstanbul’a gerçekleştirilen Kültür ve İnceleme gezisi kapsamında bir taraftan Türkiye’nin önemli okulları hakkında bilgi sahibi olurken, diğer taraftan İstanbul´un tarihi ve doğal güzelliklerini de görme şansı buldular.         

Başarı Koleji tarafından 2014 - 2015 Eğitim-Öğretim yılında yoğun bir ders programıyla başarılı bir yılı geride bırakmaya hazırlanan 7. Sınıf öğrencilerinin motivasyonlarını artırmak ve liseleri tanımaları amacıyla Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak koordinatörlüğünde, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ümmü Üreyen, Matematik Öğretmeni Abdurrahman Ünal, İngilizce ÖğretmeniHaluk Aysu, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Serkan Arslan, Rehber Öğretmeni Mithat Şevik ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Küçük gözetiminde İstanbul´a Kültür ve inceleme gezisi düzenlendi.

3 gün süreli kültür ve inceleme gezisi kapsamında birinci gün Çamlıca Tepesinde Manzara eşliğinde kahvaltı yapan Başarı Koleji ekibi Beylerbeyi Sarayı, Boğaz gezisi, Rahmi Koç Müzesi, Eyüp Sultan, Taksim, Beyoğlu, ve İstiklal Caddesi gezilerini gerçekleştirdi. 2. Güne Topkapı Panorama 1453 Fatih Müzesi ziyaretiyle başlayan öğrenci ve öğretmenler sırasıyla Galatasaray Lisesi, Robert Koleji, Kabataş Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi ve Alman Lisesi’ni gezerek okullar hakkında detaylı bilgi edindikten sonra Topkapı, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı ve Sultanahmet Camii’ne kültür gezisi gerçekleştirdi. Gezinin son gününde ise Kabataş’tan Büyükada’ya geçen Başarı Koleji öğrenci ve öğretmenleri Büyükada’yı gezerek geziyi tamamladılar.

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak; bu tür gezilerin öğrencilerin motivasyonunu artırmak, bundan sonraki eğitim - öğretim hayatlarına yön verecek kararlar almak için çok faydalı olduğunu,  önümüzdeki yıllarda gezileri devam ettirmeyi planladıklarını söyledi. 

BAŞARI KOLEJİ´NDEN  İSTANBUL ÇIKARTMASI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi