BAŞARI KOLEJİ’NDEN KLAVYE ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 3.LÜĞÜ!

Başarı Koleji öğrencileri; eğitim, bilim, sanat ve spordaki başarılarına bilişim alanındaki başarılarını da ekleyerek Antalya, Manavgat ve Başarı Koleji’nin adını duyurmaya devam ediyor.

Başarı Koleji 8.sınıf öğrencisi Yılmaz Emre Üçyıldız, 2018 Türkiye İntersteno İhsan Yener Klavye Şampiyonası'nda Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (INTERSTENO) tarafından düzenlenen 2018 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası'nda yarışmaya katılan Yılmaz Emre Üçyıldız elde ettiği derece ile rakiplerine fark atarak Türkiye 3.lüğünü ve madalyasını elde ederken Antalya’nın ve Başarı Koleji’nin gururu oldu.

61 şehir ve 253 okuldan toplam 1150 kişinin katılımıyla gerçekleşen şampiyonaya Başarı Koleji İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinden 42 öğrenci katıldı. Türkiye 3.lüğü derecesinin yanı sıra ilk 50 içinde 18 öğrenci yer aldı.

Türkiye 3.lüğü ile gurur kaynağı olan Yılmaz Emre Üçyıldız ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan Peker, Genel Müdür Nazmi Ünal ve Ortaokul Müdürü Necip Özbay tarafından tebrik edilerek ödüllendirildi.

Bütün öğrencileri Başarı Koleji'ni en güzel şekilde temsil ettikleri için tebrik eden Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Gülcan Peker, Ebru Çeker ve Rafet Şahbaz tarafından öğrencilere başarı belgeleri okul bahçesinde düzenlenen törenle takdim edildi.

Öğrencileriyle gurur duyduklarını belirten Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanı Gülcan Peker; "Okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Başarı Koleji’nin adını Türkiye dereceleri arasına yazdıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

BAŞARI KOLEJİ’NDEN KLAVYE ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 3.LÜĞÜ!