BAŞARI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ  CAMBRİDGE SEMİNERİNE KATILDI

BAŞARI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ CAMBRİDGE SEMİNERİNE KATILDI

BAŞARI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ CAMBRİDGE SEMİNERİNE KATILDI

Başarı Koleji Yabancı Diller Bölümü Antalya Porto Bello Otel’de İngilizce Öğretmenlerine yönelik düzenlenen “Cambridge English Teacher Training Roadshow”  isimli seminere katıldı.

Seminere katılan öğretmenler uzman konuşmacıların sunumlarını dinlemenin yanında Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden gelen birçok İngilizce öğretmeniyle fikir alış verişinde bulunma şansını yakaladılar.

 

Laura Woodward ve Ally Kensington’un konuşmacı olarak katıldığı “Cambridge English Teacher Training Roadshow” isimli seminer Antalya Porto Bello Otel’de birçok yabancı ve Türk İngilizce Öğretmeninin katılımı ile gerçekleşti.

Seminere Başarı Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş koordinatörlüğünde İngilizce Öğretmenleri Ayça Akın, Işıl Kaya, Valentina Oruç, Fahrettin Uysal, Haluk Aysu, Tanya Özen, İrina Selek, Kirsty Aysu ve Esennur Elmacık katıldı.

İngilizce Öğretmenlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen seminer hakkında bilgi veren Başarı Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş “seminerde: İlkokul sınıflarında müzik ve şarkı kullanılarak dil öğretimi, İlkokul öğrencilerinin konuşma becerilerini geliştirme teknikleri, “CLIL” tekniğinin ilkokul sınıflarında kullanımı, Küçük yaş grubu öğrencilerinin motivasyonlarının arttırılması için kullanılan yabancı dil öğretimi teknikleri gibi konular ele alındı, öğretmenlere yenilikçi metodlar hakkında bilgi verildi” dedi.

Antalya Porto Bello Otel\'de düzenlenen \" Cambridge English Teacher Training Roadshow\" isimli seminere katılan Başarı Koleji İngilizce öğretmenlerinin Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde görev yapan birçok İngilizce Öğretmeni ile tanışma ve fikir alışverişinde bulunma şansı yakaladığına dikkat çeken Aysel Ünal Keleş “İngilizce Öğretmenlerimiz, mesleğini gerçekten de severek yapan akademisyenler ile görüş alışverişinde bulunarak elde ettikleri bilgileri yeni projelerinde Başarı Koleji çatısı altında uygulamaya geçireceklerdir” dedi.

BAŞARI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ  CAMBRİDGE SEMİNERİNE KATILDI
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi