BAŞARI’DAN 10. YILDA 20. TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

BAŞARI’DAN 10. YILDA 20. TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

BAŞARI’DAN 10. YILDA 20. TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Başarı Koleji, 10\'uncu yılını kutlarken aynı zamanda Ogün Önder isimli öğrencisiyle 20\'nci kez Türkiye birincisi çıkarmanın gururunu da yaşıyor.

 

Başarı Koleji 8.Sınıf öğrencisi Ogün Önder, sonuçları pazartesi günü açıklanan Temel eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) TEOG-2 sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye Birincisi oldu. Bilineceği gibi Milli Eğitim Bakanlığı, nisan ayında gerçekleştirilen 2015-2\'nci TEOG sınavı sonuçlarını açıklamak için önce itiraz edilen bir İngilizce sorusuyla ilgili mahkeme kararını beklemiş, ardından bir başka itirazı karara bağlayarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden muaf öğrencilerin puanlarını yeniden hesaplamıştı. Geçtiğimiz pazartesi günü bu süreç tamamlandı ve Türkiye genelinde 1 milyon 287 bin 947 öğrencinin Yerleştirmeye Esas Puanları açıklandı. Başarı Koleji öğrencisi Ogün Önder, 2\'nci TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak \'Türkiye Birincisi\' oldu. Böylelikle Başarı Koleji\'nin kurulduğu günden bugüne, 10 yılda ulusal çaplı sınavlarda elde ettiği elde ettiği \'Birincilik\' sayısı 20\'ye ulaştı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başarı Koleji Kurucu Müdürü Akif İnci, “Öncelikle sevgili öğrencimiz Ogün Önder\'i, onun eğitimine bugüne dek katkı koymuş tüm öğretmenlerini ve değerli ailesini kutluyorum. 8.sınıf öğrencilerimizin eriştiği genel başarı düzeyinden de bir bu kadar kıvanç duyuyorum. Tüm öğrencilerimizi alınlarından öpüyorum. Biz, elde ettiğimiz her başarıdan sonra, varış noktasına henüz gelmediğimize ve bir proje yürüyüşü içinde olduğumuza vurgu yapıyoruz. Yine aynı vurguyu yapacağım. Daha yolun başındayız. 10 yıla 20 Türkiye Şampiyonluğu sığdırdık ama durup bu başarılarla yetinmeye, zaman yitirmeye tahammülümüz yok. Önümüzdeki yıl yine kendimizi aşacağız; uyguladığımız özgün sistemi daha da geliştirerek Manavgat\'ımıza, Antalya\'mıza yeni gururlar yaşatacağız” dedi.

Başarı Koleji Okul Aile Birliği de bir kutlama mesajı yayımladı ve hem Ogün Önder\'i hem de Başarı Koleji\'ne genel ortalama itibariyle Antalya derecesi getiren toplam 95 öğrenciyi, öğretmenleri, ailelerini ve Başarı Koleji’nin tüm çalışanlarını kutladı.

BAŞARI’DAN 10. YILDA 20. TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi