BAŞARI’LI MİNİK KALPLERDE CUMHURİYET COŞKUSU!

BAŞARI’LI MİNİK KALPLERDE CUMHURİYET COŞKUSU!

BAŞARI’LI MİNİK KALPLERDE CUMHURİYET COŞKUSU!

BAŞARI’LI MİNİK KALPLERDE CUMHURİYET COŞKUSU!
Anasınıfı öğrencilerimizin minik kalpleri Cumhuriyet sevgisiyle coştu. Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yıl dönümünün konferans salonunda 3.sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan muhteşem bir programla kutlanmasının ardından bütün okulumuzu saran Cumhuriyet Bayramı sevincine anasınıfı öğrencilerimiz de eşlik etti. 
Anasınıfı öğrencilerimiz Cumhuriyet Bayramı'na özel hazırladıkları programla öğretmenlerinden tam not aldılar.

Anaokulumuzdaki bütün öğrencilerimizin ay yıldızlı tişörtler giyerek ve yine ay yıldızlı bayraklarıyla muhteşem bir görüntü oluşturduğu program bütün öğrencilerimizin İstiklal Marşı okumasıyla başladı.

İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz'ün günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından minik öğrencilerimiz hünerlerini sergiledi. Anasınıfı öğretmenlerimiz Nazife Şahin, Pelin Şevik, Banu Zengin ve Hüsna Akkoca gözetiminde bu güne hazırlanan minik öğrencilerimiz izleyicilerin büyük beğenisini topladılar.

Kalpleri Atatürk sevgisiyle dolu öğrencilerimiz gruplar halinde Cumhuriyet ve Atatürk ile ilgili şiirlerini, şarkılarını ve gösterilerini öğretmenlerine sergilediler. Daha sonra minik öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde hep bir ağızdan 10.yıl Marşını söyleyerek Cumhuriyet coşkusunu tam anlamıyla yaşadılar. Renkli görüntülere sahne olan program sonunda, minik öğrencilerimiz kendilerini izleyen Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz ve öğretmenleri tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Program sonunda minik öğrencilerimizin mutlulukları sınıf öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ölümsüzleşti.

BAŞARI’LI MİNİK KALPLERDE CUMHURİYET COŞKUSU!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi