BAŞARI’LI MİNİKLER DİSCOVERY PARK’TA!

Başarı Koleji 1.sınıf öğrencilerine İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde, öğretmenleri eşliğinde Ilıca mevkiindeki “Discovery Park” hayvanat bahçesine gezi düzenlendi.

Başarı Koleji minikleri baharın geldiği bu güzel günlerde sınıf öğretmenleriyle beraber eğlenceli vakit geçirdiler. Maket dinozorlar ve çağ öncesi hayvanları meraklı gözlerle inceleyen minikler, farklı hayvanlarla tanıma fırsatı buldular.

Maket hayvanların yanı sıra gerçek hayvanları da bünyesinde barındıran ‘Discovery Park’ öğrencilerimize çok keyifli dakikalar yaşattı.

Gezinin sonlarına doğru deniz aslanı ve fok balığı ile akrobatik gösteri yapan Disvovery Park işletmesi öğrencilerimizi şaşırtmaya devam etti.

Gün sonunda gördüklerini dillerinden düşürmeyen öğrencilerimizin güzel günün tadını doyasıya çıkardıkları gözlendi.

BAŞARI’LI MİNİKLER DİSCOVERY PARK’TA!