BAŞARI’LI MİNİKLER YÖRÜK MÜZESİNDE!

Başarı Koleji 1.sınıf öğrencileri Evrenseki mevkiinde bulunan tarihi yörük müzesini gezdiler.
Öğrencilerimizin yaşadığı bölgenin kültürünü öğrenmesini amaçlayan gezimizde çocuklarımız eskiden yörüklerin kullandığı çok çeşitli hayatta kalma malzemelerini tanıdılar.

İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde gerçekleşen gezimizde ÖZ, “Çocuklarımızın yaşadığı bölgenin kültürünü kazanması bizim için çok önemli, günümüz modern çağında artık kullanılmayan malzemeleri görüp tanıdıkları için çok mutluyuz.” dedi.

Öğrencilerimizin gördükleri çeşitli malzemeleri şaşkınlıkla izlemesi dikkatleri çekerken müzeye tekrar ziyarette bulunmak istediklerini söylediler. Bizde Başarı Koleji ailesi olarak müze yönetimine ve emeği geçen çalışanlara teşekkür ediyoruz.

BAŞARI’LI MİNİKLER YÖRÜK MÜZESİNDE!