BAŞARI’LI MİNİKLERDEN OKUL YÖNETİMİNİNE ZİYARET!

Başarı Koleji 1.sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Hatice Uluçay, Ümmühani Kahveci, Orhan Gündüz ve Mehmet Kavuklu eşliğinde okul yönetimini ziyaret ettiler. İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Genel Müdür Nazmi Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek’i odalarında ziyaret eden minik öğrenciler okul yönetimden isteklerini ve önerilerini dile getirdiler. Müdürlerin minik öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbette okul kuralları ve arkadaşlık konularına vurgu yapıldı. Uyandığımızda aile fertlerine günaydın, hoşçakalın, ellerine sağlık gibi altın kelimeleri kullanmamız gerektiği, okul yolunda tanıdığımız kişilerle tanımadığımız (yabancı) kişilere karşı olacak tutum ve davranışlarımızda ne gibi farklılıklar olacağı tartışılarak tehlikelerden bahsedildi. Ardından okula girdiğimiz andan itibaren uymamız gereken kurallar sıralandı. Arkadaşlık kavramının öğrencilerde hangi anlamları çağrıştırdığı soruldu ve arkadaşlık belli başlıklar altında tanımlandı. Arkadaşlık ilişkilerinde sevginin ve nezaketin önemine vurgu yapıldı. Sohbet sonrasında müdürler ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği minik öğrencileri çikolatalar ikram ederek uğurladılar.

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN OKUL YÖNETİMİNİNE ZİYARET!