BAŞARI’LI MİNİKLERİN OKUMA BAYRAMI COŞKUSU!

BAŞARI’LI MİNİKLERİN OKUMA BAYRAMI COŞKUSU!

BAŞARI’LI MİNİKLERİN OKUMA BAYRAMI COŞKUSU!

Başarı Koleji birinci sınıflarının Okuma Bayramı şölen havasında gerçekleşti. Minik öğrenciler, okuma bayramında sergiledikleri performanslar ve birbirinden güzel gösteriler ile konferans salonunu dolduran anne - babalara ve öğretmenlerine gurur dolu anlar yaşattılar. 

Eylül 2015 tarihinde başlayan eğitim ve öğretim yılından bugüne dek geçen süreçte okuma – yazma ve öğrendiklerini sergileyen minik öğrencilerin gösterilerini veliler hayranlıkla izledi. Minik öğrencilerin sunuculuk görevi de üstlendiği gecede şarkılar, danslar, skeçler, İngilizce, Almanca ve Rusça gösteriler sergilendi. 

Başarı Koleji Konferans salonu 1A, 1B ve 1C sınıflarında okuyan minik öğrencileri ile anne-babalarının yaşantılarının en önemli günlerinden birisine sahne oldu. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 1.sınıfa başlayan Başarı Koleji öğrencileri, düzenlenen Okuma Bayramı’nda ortaya koydukları performans ile ailelerinin ve öğretmenlerinin gururu oldular. 
Minik öğrencilerimiz, İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde, Sınıf Öğretmenleri Nihal Keskin, Mustafa Uysal, Seyit Uyar, İngilizce Öğretmenleri Fulya Vural ve Kirsty Aysu, Almanca Öğretmenleri Özlem Sağıroğlu ve Hasan Uysal, Rusça Öğretmenleri Olga Borissiova, Beden Eğitimi Öğretmenleri Hanife Yıldırım Binici, Müzik Öğretmenleri Ayşenur Köse, Harika Çelik, Julia Maraşlı, Bilgisayar Öğretmenleri Gülcan Peker, Rafet Şahbaz, Resim öğretmenleri Emine Kahraman, Adil Yerli, Drama Öğretmenleri Nilgün Subaşı, Feyyaz Özkaya, Rehber Öğretmenleri Hatice Yılmaz gözetiminde hazırlanan programda Eğitim - Öğretim yılında öğrendikleri her şeyi davetlilerle paylaştılar. 

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, 1.sınıf öğretmenlerinin ve öğrencilerinin en güzel gününün Okuma Bayramı günü olduğunu, Okuma Bayramının çalışmalarının en iyi şekilde sergilendiği mutlu günlerden birisi olduğunu söyledi. Anne-babaların böylesine zeki çocuklara sahip oldukları için ne kadar gururlansalar az olacağını belirten Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Öğrencilerimiz okulun açılışından bu güne çok çalıştılar, çok yoruldular ama başardılar. Bu başarı ve özveriyle hazırlanan 1. Sınıf öğrencilerimiz Okuma Bayramı’nda bir araya gelerek yaşadıkları mutluluğu aileleriyle paylaştılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, bizlere yaşattıkları duygular için hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz ise “Başarı Koleji 1.sınıfları olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çok çalıştık. Okuma – yazmanın yanı sıra birçok sosyal faaliyetlerde de yer aldık. Çocuklarımızın özgüvenlerini kazandıkları bu dönemde Okuma Bayramımızı gerçekleştirdik. Çocuklarımız şarkıları, türküleri, halk oyunlarını, dansları, İngilizce, Almaca, Rusça ve Türkçe skeçleri başarıyla sergilediler. Şiirler okuyup, sunumlarını yaptılar. Onların bu coşkusu ve heyecanı velilere de yansıdı. Okuma Bayramı sonunda bu mutluluklarını öğretmenleriyle ve çocuklarıyla paylaştılar. Programın sonunda öğrenciler velilerine; söz dinleyeceklerine, doğru söyleyeceklerine, akıllı düşünüp çok çalışacaklarına, vatanına ve milletine yararlı bireyler olacaklarına söz verdiler. Bizler de onlarla gurur duyuyor, velilerimize de destekleri için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

BAŞARI’LI MİNİKLERİN OKUMA BAYRAMI COŞKUSU!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi