BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER  ANNELER GÜNÜNÜ UNUTMADI

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER ANNELER GÜNÜNÜ UNUTMADI

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER ANNELER GÜNÜNÜ UNUTMADI

Başarı Koleji 2.sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı anneler günü programı velilerden büyük beğeni topladı.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan anneler günü için Başarılı öğrenciler anneleri için birbirinden renkli gösteriler, skeçler ve danslar hazırlayarak annelerine olan sevgilerini dile getirdiler.

BaÅŸarı Koleji Konferans salonu 2.sınıflarında okuyan minik öğrencileri ile anne-babalarının yaÅŸantılarının en önemli günlerinden birisine sahne oldu. BaÅŸarı Koleji öğrencileri; düzenledikleri anneler günü programı ile annelerine duygusal anlar yaÅŸattılar. Öğretmenleri eÅŸliÄŸinde ÅŸarkılarla annelerine olan sevgilerini dile getiren öğrenciler, Türkçe, Ä°ngilizce, Almanca ve Rusça olarak hazırladıkları birbirinden renkli gösteriler ile annelerinin anneler gününü kutladılar. Minik öğrenciler,  konferans salonunu dolduran anne - babalara ve öğretmenlerine gurur dolu anlar yaÅŸattılar. Ã–ÄŸrencilerin anneler günü programında sergiledikleri performanslar ve birbirinden güzel gösteriler izleyenleri hayran bıraktı.         
Minik öğrenciler, Ä°lkokul Müdürü Ali Ä°brahim Öz koordinatörlüğünde, Sınıf Öğretmenleri Orhan Gündüz, Hatice Uluçay, Ãœmmühani Kahveci, Nesrin Süzük,Ä°ngilizce Öğretmenleri Fahrettin Uysal, Kirsty Aysu, Almanca Öğretmenleri Hasan Uysal, Rusça Öğretmenleri Ä°rina Selek, Beden EÄŸitimi Öğretmenleri Fatma Ök, Müzik Öğretmenleri Sevil Ãœnlü, Resim Öğretmenleri Adil Yerli, Bilgisayar Öğretmenleri Ebru Çeker gözetiminde hazırlanan programda ortaya koydukları performans ile ailelerinin ve öğretmenlerinin gururu oldular. 

 

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER  ANNELER GÜNÜNÜ UNUTMADI
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi