BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN YARIŞMALARDA DERECELER!

2017- 2018 Eğitim - Öğretim yılında Manavgat genelinde düzenlenen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda derece alan Başarı Koleji öğrencileri Hasan Yerli ve Ceylinaz Gülsüm Coşar, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

İlçe genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda Başarı Koleji Öğrencilerinden Hasan Yerli, Satranç Turnuvası’nda 9 Yaş Genel Kategorisinde 1., Ceylinaz Gülsüm Coşar ise Resim Kategorisinde 3. olarak okullarının gurur kaynağı oldular.

Başarı Koleji’nde düzenlenen ödül töreninde Genel Müdür Nazmi Ünal, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Sınıf Öğretmenleri Mehmet Bahar, Mustafa Uysal, başarılı olan öğrencileri ve Satranç Öğretmeni Adem Kavuklu ile Resim Öğretmeni Emine Kahraman’ı tebrik ederek başarı sertifikalarını ve hediyelerini verdiler.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, böylesine önemli yarışmalarda elde edilen bu başarılardan dolayı öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade etti. Öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederek, desteklerinden dolayı velilere de teşekkür etti.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN YARIŞMALARDA DERECELER!