BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE GÖZLEME ZİYAFETİ!

17 FotoğrafUpdated 22 gün önce

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE GÖZLEME ZİYAFETİ! Başarı Koleji Yönetimi tarafından organize edilen öğle yemeğinde öğrenci ve öğretmenler bükme (gözleme) ziyafeti çektiler. Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Kara, Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde düzenlenen bükme (gözleme) etkinliğine katılanlar okul bahçesinde kurulan ocaklardan sıcak sıcak yapılan mis gibi gözlemelerin tadını çıkararak güzel bir gün geçirdiler. Öğrencilerine öğle yemeğinde sürpriz yapmak istediklerini dile getiren Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek: “Yeni Eğitim-Öğretim yılının ilk haftalarında, okulumuzda öğle yemeği menüsünde değişikliğe giderek öğrencilerimize küçük bir sürpriz yapmak hem de böyle güzel bir günde bütün öğrencilerimiz ile beraber güzel havanın da tadını çıkarmak amacıyla Başarı Koleji yönetimi olarak Manavgat halkı olarak bükme dediğimiz ama genel olarak gözleme olarak bilenen lezzetli yiyeceği öğrencilerimizle buluşturduk. Bunun için okulumuzun bahçesinde gerekli hazırlıkları yaparak gözleme yapılacak ortamları hazırlattık. Öğrencilerimiz, yoğun ilgi gösterdikleri bir taraftan yapımını ve pişmesini izledikleri gözlemeleri sıcak sıcak afiyetle yediler. Öğrencilerimizi mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Titizlikle çalışan personelimizin ellerine sağlık, emek veren herkese teşekkür ederim.” dedi. Başarı Koleji Yönetimi koordinesinde düzenlenen etkinlikte Başarı Koleji kurucuları, idarecileri, öğretmen, personel ve öğrencileriyle tam kadro katıldı. Etkinliğe tam kadro katılan Başarı Koleji mensupları bir aile ortamı havasında gözleme keyfi yaşadılar. Okulun yemekhane ekibinin hazırlayıp sunduğu gözleme ziyafeti, etkinliğe katılanlardan tam not aldı. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği gözleme etkinliğinde mutfak ekibi gözlemeye olan yoğun talebe yetişebilmek için emek harcadı. Temiz hava eşliğinde güzel bir gün geçiren Başarı Koleji ailesi kendilerine bu imkanı sunan Başarı Koleji yöneticilerine teşekkür ettiler.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE GÖZLEME ZİYAFETİ!