BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE MAHREMİYET EĞİTİMİ!

Başarı Koleji’nde ilkokul öğrencilerine yönelik Rehber Öğretmenleri Hatice Yılmaz ve Hatice Özer tarafından "Mahremiyet eğitimi, iyi ve kötü dokunuş arasındaki farkı bilme ve istismarlara karşı koruma eğitimleri" verildi.

Okul müfredatı eğitim kapsamında çocuklara yönelik istismar hakkında iyi ve kötü dokunuşlar hakkında bilgi verildi.

Eğitim çerçevesinde çocuklara, istismarın ne anlama geldiği, iyi ve kötü dokunuşun ne olduğu ve istismara karşı kendimizi nasıl koruyacağımız hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Çocukların kendisinin ve diğer insanların özelinin/özel alanının farkına varması, sosyal hayatın içinde kendi özel alanını koruması, diğer insanların özeline saygı duyması, kendisi ile çevresi arasında sağlıklı sınırlar koyması bakımından bu eğitim verildi.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE MAHREMİYET EĞİTİMİ!