BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE SEVGİ BALCI’DAN “ÇEVRE BİLİNCİ” SEMİNERİ!

Çevre dostu, eğitimci yazar Sevgi BALCI, BAŞARI KOLEJİ öğrencileri ile buluştu. Ünlü yazar, anasınıfı ve ilkokul öğrencileriyle ‘Çevre Bilinci’ konulu renkli bir seminer gerçekleştirdi.

Başarı Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşide “Çevre Bilinci” konu başlıklı bir sunum yapan Balcı, BAŞARI’lı öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Seminerde; küresel ısınma, buzulların erimesi, atıklar ve suyun önemiyle ilgili bilgiler verdi.

Öğrencilerin keyifle izlediği seminerin sonunda öğrenciler ile birlikte ‘Hey Çevreci Çocuklar’ isimli bir şarkı seslendiren yazar interaktif bir sunum gerçekleştirdi.

Yazdığı çevre sorunlarını anlatan kitaplarıyla tanınan yazar Sevgi Balcı, seminer sonrası kitaplarını Başarı’lı öğrenciler için imzaladı.

Çevre dostu, eğitimci yazar Sevgi BALCI, “Çevre tüm canlıların yaşamında önemli bir rol oynamaktadır. Çevreyi kirletmek, kendi varlığımızı yok etmeye çalışmaktır. Bilinçsizce kullanılan her şey gibi temiz ve sağlıklı tutulmayan çevre bizlere zarar vermektedir. O yüzden dünya üzerinde yaşayan her bireyin çevre konusunda bilinçlenmesi gerekmektedir. Çünkü gelecek nesillere bırakacağımız temiz bir çevre en değerli mirasımız olacaktır.” dedi.

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim ÖZ, yazar Sevgi BALCI’ya teşekkür ederek “Çevre bilinci henüz daha çocukken kazandırılması gereken hem evrensel hem de toplumsal bir değerdir. Bu bilinçle yetişen Başarı Koleji öğrencileri, ileride çevresini temiz tutma konusunda bilgili, tutarlı ve hassas olacaktır.” şeklinde konuştu.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE SEVGİ BALCI’DAN “ÇEVRE BİLİNCİ” SEMİNERİ!