BAŞARI’LI VELİLERE YENİ SINAV SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BAŞARI’LI VELİLERE YENİ SINAV SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BAŞARI’LI VELİLERE YENİ SINAV SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BAŞARI’LI VELİLERE YENİ SINAV SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI!

Başarı Koleji’nde 2017 - 2018 Eğitim – Öğretim yılı sonunda LGS (Liselere Geçiş Sınavı)’na girecek olan 8.sınıf öğrencilerinin velilerine yeni sınav sistemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplanın açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Başarı Koleji’nin açıldığı günden bu güne akademik ve sosyal anlamda kazandıkları üstün başarıların önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğine yürekten inandığını ifade etti.

Ortaokul Müdürü Özbay, elde edilen başarıların bir özetini yaparak yeni sınav sistemi ile ilgili genel bilgilendirme ve planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

8.sınıf zümre öğretmenleri ile yeni sınav sistemine göre planlı bir şekilde çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Özbay, etüt programları ve deneme sınavları ile yoğun çalışma programına özveriyle uyan öğrencilerinin LGS’ye hazır olduklarını söyledi.

Başarı Koleji Rehber Öğretmeni Mithat Şevik sunumunda 8.sınıf velilerine ‘Yeni Sınav Sistemi’ ile ilgili sınav başvuru işlemleri, liseye kayıt uygulaması, adrese dayalı sistem, okul tercihleri, merkezi sınavla öğrenci alacak okullar, sınavın konu kapsamı, sınavın uygulanışı, sınavın değerlendirilmesi konularında ayrıntılı bilgiler verdi.

Genel Müdür Nazmi Ünal, Başarı Koleji'nin kurulduğu günden bugüne eğitimde kalitenin öncüsü olmasından dolayı gurur duyduklarını ve her geçen yıl başarı çıtasını yükselttiklerini vurguladı.

Manavgat'ı birçok Türkiye dereceleri ve ulusal alanda başarılar ile tanıştırdıklarını, sadece akademik anlamda değil sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da her zaman ilk sıralarda Başarı Koleji'nin olduğunu ifade eden Ünal, bu başarıda büyük payın her zaman destekçileri olan velilerin olduğunu söyleyerek desteklerinden dolayı velilere teşekkür etti.

Velilerin yoğun katılım gösterdiği toplantı, konferans salonundaki bilgilenmelerden sonra veliler ile öğretmenlerin bireysel görüşmeleri ile devam etti.

BAŞARI’LI VELİLERE YENİ SINAV SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi