BAŞARI’NIN MİNİK KOŞUCULARI TÜRKİYE’NİN EN HIZLISI OLMA YOLUNDA!

2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılında Türkiye Atletizm Federasyonunun düzenlemiş olduğu Türkiye'nin En Hızlısı Yarışmaları İl Seçmelerine Başarı Koleji’ni temsilen katılan öğrenciler sergiledikleri performanslar ile göz doldurdular.

Başarı Koleji öğrencilerinden Hamdi Hakan Ünal Antalya Küçükler Kategorisi Erkeklerde 1., Lara Tutum ise Antalya Küçükler Kategorisi Kızlarda 2. olarak gurur kaynağı oldular.

İl seçmesi yarışmasında 1.lik ve 2.lik elde eden Başarı Koleji öğrencileri Mersin ilinde yapılacak olan grup yarışmasında yarışmaya hak kazanarak Türkiye’nin En Hızlısı olma yolunda ilerliyorlar.

Bunların yanında il seçmelerine katılan Başarı Koleji öğrencilerinden Efe Sancak ve Ali Semi Uysal da elde ettikleri dereceler ile listenin üst sıralarında yer aldılar.

Türkiye Atletizm Federasyonunun öğrencileri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlediği yarışmanın İl seçmelerinde derece alan öğrencilere Başarı belgeleri Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verildi.

Koşu yarışmalarında Başarı Koleji’ni başarıyla temsil eden öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Nalan Beler’i Tebrik eden Okul Yönetimi, Mersin grup yarışmalarında öğrencilerine başarılar diledi.

BAŞARI’NIN MİNİK KOŞUCULARI TÜRKİYE’NİN EN HIZLISI OLMA YOLUNDA!